Region

Svet

Region

Klan 2 epizoda 5. i 6: Veze, služba, kriminal! (VIDEO)

Serija "Klan 2" epizoda 5. i epizoda 6. biće emitovane ovog vikenda na Super Star kanalu u 21 čas. Veze, služba, kriminal!  

Klan 2 epizoda 5. i 6: Veze, služba, kriminal! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Priča se da rade veze između službe i kriminala, a mi ne znamo ništa o tome...

Druga sezona serije "Klan" prati dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok i Paša, glavni junaci prve sezone. Oni napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavliaiu novi poslovni model – otimanje bogataša – kao novi izvor zarade za Klan, ali i za njihove nadređene iz redova Komandosa i DB-a, kao i za Bubona, čoveka koji ih je i otkrio.

Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaju svoj novi poslovni model u čemu im, silom ili milom, pomažu njihovi saučesnici iz policije, zdravstva, politike i drugi, namerni i slučajni jataci, kao i članovi njihovih porodica.


Uzbudljive priče iz nove sezone serije KLAN, koje prate dalji uspon mafijaškog klana koji predvode likovi Šok (Aleksandar Dimitrijević) i Paša (Nedim Nezirović), i u ovoj sezoni je režirao Boban Skerlić. 

“U seriji imamo nove likove koji će doneti nove probleme klanu. Kako će se to rešiti – publika će otkriti gledajući seriju. Kriminal ostaje u fokusu serije, ali se sada tim fenomenom bavimo na drugu loptu. U nastavku, mnogo dublje zalazimo u karaktere glavih protagonista” rekao je sinoć Aleksandar Dimitrijević. 

 Nosilac druge glavne uloge Nedim Nezirović ističe da su ulozi za članove klana u drugoj sezoni mnogo veći. 

 “Menja se narativ priče i to će nesumnjivo biti uzbudljivije za gledaoce. Paša i Šok su svakako negativci u seriji, ali ispod te glamoruzne prenaglašene estetike nalazi se prljava odeća. Meni je kao glumcu bilo najteže da poverujem da je takav život zaista moguć” kazao je Nezirović. 

Uloge tumače: Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Kovačević, Nenad Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Stojan Đordjević, Sava Stojanović, Uroš Jovčić, Miloš Tanasković, Miloš Petrović Trojpec, Dejan Karlečik, Feđa Štukan, Anđela Popović, Milena Božić, Ljubinka Klarić…

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>