Zadruga

Parovi

Dalila i Dejan Dragojević dele nagrade koje su osvojili? Razvod nije gotov?

Dalila i Dejan Dragojević dele nagrade koje su osvojili? Razvod nije gotov? Dejan Dragojević je pobedio u petoj sezoni Zadruge, a sa imanja je izašao teži za 50.000 evra, dok je Dalila osvojila kuću.

Dalila i Dejan Dragojević dele nagrade koje su osvojili? Razvod nije gotov? Screenshoot/Instagram
Superfinalna noć pete sezone rijalitija ''Zadruga'' bila je jedna od najturbulentnijih i najuzbudljivijih, budući da su se u samom finišu za nagradu od 50.000 evra borili još uvek zakoniti supružnici - Dalila i Dejan Dragojević.

Dejan je ovu trku završio kao pobednik, a sa velelepnog imanja izašao je bogatiji za 50.000 evra, dok je Dalila kao drugoplasirana osvojila montažnu PIK kuću.

Međutim, postavlja se sasvim realno pitanje - ''Da li Dragojevići dele vredne nagrade koje su osvojili, budući da su pred zakonom oni još uvek u bračnoj zajednici?''.

Navodno Dejan i Dalila još nisu zvanično razvedeni, a oni su tokom rijalitija ''Zadruga 5'' u novembru mesecu samo potpisali papire za razvod. Međutim, oni se nijednom nisu sreli na sudu, te proces razvoda još nije zvanično okončan, te je upitno da li će po zakonu i nagrade koje su osvojili u rijalitiju u još uvek zvanično neokončanoj bračnoj zajednici morati da podele.

Podsetimo, nakon što su podneli papire za razvod, u rijalitiju se mnogo polemisalo o podeli njihove zajedničke imovine nakon razvoda. Oni su tokom godina braka stekli mnogo toga zajedničkim naporima, poput kuće u mestu Gornji Šepak u Republici Srpskoj, u blizini granice sa Srbijom, a Dejan Dragojević je više puta istakao da ne želi da se vrati u tu kuću, te da će život nastaviti sa svojom porodicom u Veterniku.

Dragojević je istakao da bi voleo da mu se odande vrati automobil, pre nego što izađe iz rijalitija, a čini se da je Dalilu i Dejana najviše brinulo kome će pripasti njihov kućni ljubimac Tedi, kojeg su zajedno kupili tokom najveće ljubavi.


Posle spekulacija da će morati da podele njegovu nagradu od 50.000 evra i njenu montažnu kuću, budući da navodno još nisu zvanično razvedeni, Dalila je rekla šta ima na tu temu:

- Ja prvi put to čujem, da moramo deliti nagrade. To je neostvarivo, ne delim ja ništa ni sa kim više! 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>