Zadruga

Parovi

Evo kako Dejan Dragojević provodi dan u Veterniku!

Osvojio je prvo mestu u spektakularnom superfinalu "Zadruge 5", ostvarivši neverovatnu dominaciju, a evo kako Dejan Dragojević provodi dan u Veterniku i zašto je zaplakao! 

Evo kako Dejan Dragojević provodi dan u Veterniku! Screenshoot/Instagram




Dejan Dragojević se vratio u rodnu kuću koja se nalazi u Veterniku i tamo uživa sa svojom porodicom, a evo kako se oseća nakon svega:


"Iskreno, osećam se kao da sam nedodirljiv. Mislio sam da se kandidujem za neku funkciju. Zahvalio bih se svima što su glasali, što su mi slali pozitivnu energiju" - izjavio je Dejan.


Kaže da mu je dan u Veterniku protekao top:


"Nisam spavao od adrenalina. Otvarao sam sve sobe i police po kući. Imaju moje stare stvari, pa sam se raznežio. Baba ništa, uželela se, plače, sestra isto tako. Okupila se cela porodica, spojili smo se. Kad sam video da sedimo svi u kući, mama, David, sestra, to mi je najjači efekat. Tad sam zaplakao." - priznao je Dejan.







O devojci Aleksandri kaže:


"Čujemo se Aleks i ja, dopisujemo celi dan, videćemo se večeras na žurki" - rekao je Dejan.





Za sam kraj intervjua, Dejana je isptičao i čime planira da se bavi, pošto se o tome spekulisalo sve vreme, a on je odgovorio u šaljivom stilu:

"Baviću se modelingom, nosiću kupaće od Nereje! I da se snimam za Onlifans" - rekao je Dragojević u svom stilu i nasmejao se.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>