Region

Svet

Rada Manojlović gradi azil za napuštene životinje!

Rada Manojlović gradi azil za napuštene životinje! Pevačica je već stupila u kontakt sa ljudima koji vode najveće azile u Srbiji kako bi se uputila u sve detalje onoga što je potrebno životinjama.

Rada Manojlović gradi azil za napuštene životinje! Screenshoot/Instagram




Plac koji ima u vidu nalazi se na samo nekoliko kilometara od njene kuće i već je kontaktirala s vlasnikom s kojim se brzo dogovorila o kupovini

Rada Manojlović ovo leto će provesti radno, a osim brojnih nastupa koje je zakazala, pevačica planira da se ozbiljno posveti izgradnji azila za napuštene životinje.

Pevačica, koja je oduvek isticala ljubav prema životinjama, rešila je da ostvari svoj devojački san i napravi pravi mali raj za pse i mačke u koji će uložiti svu svoju ušteđevinu. 


- Rada je još kao dete maštala o tome da ima veliko imanje na kom će brinuti o napuštenim životinjama. U ranom detinjstvu je skupljala mačiće i kučiće, donosila ih kući i brinula o njima. Nikoga ko je poznaje nije začudilo što je pre nekoliko nedelja po povratku sa nastupa udomila mačiće koje je našla na putu i odnela ih u svoju porodičnu kuću u selu Četereže. Ti mačići su i doprineli tome da konačno ostvari svoj san i izgradi utočište za mačke i pse sa ulice - priča izvor, i otkriva da će Manojlovićeva azil izgraditi na placu koji je nedaleko od njenog porodičnog doma.

- Rada je već stupila u kontakt sa ljudima koji vode najveće azile u Srbiji kako bi se uputila u sve detalje onoga što je potrebno životinjama. Savetovali su je da azil otvori van grada na nekom mirnom mestu, što je ona oduševljeno prihvatila budući da se blizu njene porodične kuće nalazi imanje koje može da kupi za male pare.



- Iako je za izgradnju azila potrebno mnogo finansijskih sredstava, Rada ne žali novac i spremna je da kupi veliki plac kako bi ostvarila sve svoje zamisli.


- Plac koji ima u vidu nalazi se na samo nekoliko kilometara od njene kuće i već je kontaktirala s vlasnikom s kojim se brzo dogovorila o kupovini. NJena ideja nisu samo boksovi za životinje i skladišta za hranu već i da ogradi celo imanje kako bi životinje mogle da uživaju na otvorenom. Pored toga, želi da napravi letnjikovce za sve one ljude koji budu želeli da dođu i posete azil sa svojom decom. Menadžer ju je spojio sa vlasnicima stovarišta i građevincima i samo je pitanje vremena kada će azil početi da se gradi - priča izvor, i dodaje da će pevačica iskoristiti svu svoju popularnost kako bi joj fanovi pomogli da što brže i lakše ostvari svoju zamisao. 





- Budući da ima veliku bazu fanova, iskoristiće komunikaciju koju ima sa svojom publikom i sve društvene mreže da bi se što više ljudi uključilo u izgradnju. Za sada joj novac nije potreban, ali će i te kako biti kroz neko vreme. Nema sumnje da će svi oni koji je vole donirati sredstva i pomoći na sve načine jer se radi o vrlo humanoj odluci koja zahteva velika ulaganja. Siguran sam da će do polovine sledeće godine Rada završiti to što je započela i postati ponosna vlasnica najlepšeg azila u regionu - zaključuje izvor.

U dvorištu Manojlovića već se nalaze mnogobrojne domaće životinje, između ostalog svinje, koze, kokoške i patke, a ona nikada nije krila da je ponosna što je odrasla na selu. 

- Ne stidim se opanaka niti štale. Navikla sam da brinem o domaćim životinjama i istinski uživam dok to radim - navela je Rada Manojlović jednom prilikom za domaće medije.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/nportal

Povezane vesti:


>