Zadruga

Parovi

Dalila Dragojević ima listu plastičnih operacija koje će uraditi!

Najveća zvezda rijalitija Dalila Dragojević potrošiće dobar deo honorara na ulepšavanje! Ima listu plastičnih operacija koje će uraditi u nerednom periodu.

Dalila Dragojević ima listu plastičnih operacija koje će uraditi! Screenshoot/Instagram





Dalila Dragojević osvojila je drugo mesto Zadruzi, a posle rijalitija kaže da ima ozbiljne planove i da će da radi na sebi, odnosno na fizičkom izgledu.

Učesnici "Zadruge 5" puni su planova za budućnost! Najveća zvezda rijalitija Dalila Dragojević potrošiće dobar deo honorara na plastične operacije, dok njen bivši muž Dejan piše knjigu po ugledu na pobednicu prve sezone Kiju Kockar!

- Posle "Zadruge" idem na remont kod plastičnog hirurga! Prvo ću da ugradim silikone u grudi kako bi mi haljine lepše stajale. Onda ću ponovo da operišem nos, jer želim još da ga suzim i smanjim. Zategnuću kapke i podići jagodice. Razmišljam i da isturpijam bradu kako bih imala lepši oblik lica... Naravno, staviću i botoks, da se sve to lepo zategne. To će me sigurno koštati 10.000 evra, ali baš me briga - kaže Dalila, koja planira da pokrene i privatni biznis:

- Volela bih da otvorim kozmetički salon u Beogradu. Deo honorara potrošiću i na to da svom ocu Husi ispunim najveću želju i pošaljem ga na hodočašće u Meku.





Dejan Dragojević piše knjigu


I dok Dalila razmišlja kako da novac zarađen u "Zadruzi" što pametnije potroši, njen bivši muž Dejan Dragojević skovao je plan kako da joj se osveti! On je odlučio da napiše knjigu u kojoj će raskrinkati bivšu ženu nevernicu.

- Kad je mogla Kija Kockar da napiše autobiografiju, mogu i ja! Tako će ljudi saznati pravu istinu o meni, ali i o mom braku s Dalilom. Sad, kad vraćam film, shvatam koliko je ta žena oduvek bila zla i da je sve radila samo zbog rijalitija. Gadim se samom sebi što sam bacio pet godina života na nju - iskren je Dejan Dragojević.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf

Povezane vesti:


>