Style

Ljubav

Pun mesec od 11. do 17. jula: Ovan, Rak, Vaga i Jarac osetiće promenu!

Pun mesec od 11. do 17. jula nateraće vas da krenete u akciju, a Ovan, Rak, Vaga i Jarac osetiće veliku promenu! Nekima će se život promeniti iz korena!

Pun mesec od 11. do 17. jula: Ovan, Rak, Vaga i Jarac osetiće promenu! Svet Plus





Svakih 28 dana nebo iznad nas ukrasi pojava Punog Meseca i njegov uticaj uvek intenzivno osećamo u našim životima.

Ukoliko ste među znakovima na koje će ovaj ciklus posebno uticati, nemojte zanemariti mogućnost da će predstojeće iskustvo na vašu percepciju ostaviti dublji trag.


Mesec je vladar naše podsvesti, intime i najdubljih emocija, a Pun Mesec će vas bez sumnje naterati da krenete u akciju.

Očekujte da svoje tihe, u dubini zakopane emotivne vibracije i frustracije, poput vulkana izbacite na površinu nalik spektakularnoj erupciji.

Budući da je Pun Mesec najizražajnija faza lunarnog ciklusa, to je vreme koje evocira velike promene i životne obrte. Sviđalo vam se ili ne, Pun Mesec će vas osloboditi!

Pun Mesec u Jarcu će svoj zenit dostići u noći 13. jula.

Jarac je među najmoćnijim i ambicioznijim znakovima, isijavajući energiju koja vas može naterati da se uspenjete na sam krov sveta.

Ovaj Pun Mesec će vam pomoći da se disciplinujete kako biste ostvarili ciljeve i postigli uspeh kojem težite.

Sada je vreme da nadogradite svoj život, da se prepustite i iskoristite pozitivnu stranu predstojećeg ciklusa.

Ukoliko ste među ovim znakovima, budite sigurni da će vam Pun Mesec obasjati put ka nekim životnim istinama.






Ovan
Izlazite iz svog ličnog kaveza i budite uvereni da će sve proteći u najboljem redu. Možete u etar pustiti neku sanzacionalnu vest koja će čitav svet naterati da priča o vama.

Delujući na vašu 10. kuću koja predstavlja imidž, ovaj Pun Mesec će osvetliti i ojačati vašu reputaciju.

A možda ste i stidljivi i ne volite svetla pozornice, pa ćete svu slavu prepustiti vašim kolegama?

Iskoračite, jer znate da ste spremni da postignete planirani uspeh. Ukoliko nikada sebe ne izložite pritisku i izazovu, kako ćete uopšte saznati da li zaista imate sve što je potrebno za ostvarenje?







Rak
Možete primetiti neke neuobičajene promene tokom ovog Punog Meseca. Sa uticajem na vašu 7. kuću partnerstva, fokus ćete prebaciti na sve vaše međuljudske relacije i načine na koje one funkcionišu.

Bez obzira da li je reč o prijateljstvima, vašem emotivnom ili poslovnom partneru, možete otkriti da neke stvari postaju sve ozbiljnije sa određenom osobom.

Kako biste ostvarili vezu o kojoj ste oduvek maštali moraćete da prekinete sa istovetnim šemama koje vas čvrsto drže zaključane u toksičnoj atmosferi.

Ukoliko osećate da nešto ne funkcioniše, nemojte ignorisati taj osećaj.

Sa druge strane, ukoliko vam srce govori da nešto vredi i funkcioniše, ne dozvolite da vas strah sputa u ostvarivanju odnosa koji zaslužujete.






Vaga
Za vas ovaj Pun Mesec može predstavljati pravi tornado! Uticaće na vašu 4. kuću doma i porodice, forsirajući vas da se suočite sa realnošću i onim što se događa u vašem privatnom životu.

Ukoliko ste prerasli i prevazišli vaše trenutno okruženje i životne okolnosti, ova Pun Mesec može biti presudan da donesete odluku o preseljenju u novi stan, završite prolećno čišćenje ili jednostavno podignete svoju životnu energiju.

Ukoliko kod kuće imate konfliktnu situaciju i napet odnos, ovo vas može podstaći da konačno progovorite vašu verziju istine.

I zapamtite, vaši koreni su oni koji podstiču vaš razvoj i rast, a ukoliko u vašoj osnovi i srži ima truleži, ignorisanje će samo produbiti propadanje.

Vratite nazad svoju kuću. Vaš sveti prostor pripada vama i nikom drugom.





Jarac
Ko ste vi? Ne, stvarno – ko ste vi? Razmislite o tom pitanju neko vreme, jer ovaj Pun Mesec skreće vam pažnju na vaš identitet i način na koji se samopotvrđujete. Ako se pretvarate da ste neko ko niste samo bi da usrećili nekog drugog, činite sebi medveđu uslugu.

Vreme je da jasno kažete ljudima koje su vaše potrebe. Ako im se to ne sviđa, to je njihov problem, a ne vaš!

Zapamtite – na putu ste ka samoaktualizaciji, a ako usput napravite previše zaustavljanja, samo ćete se osećati izgubljeno. Umesto da dozvolite nekom drugom da vam kaže ko ste i kuda idete, promenite stanicu.

Uključite svoju radio frekvenciju, jer vaš unutrašnji kompas tačno zna kuda dalje.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>