Zadruga

Parovi

Marko Đedović napustio Zadrugu pa otkrio neke tajne! (VIDEO)

Marko Đedović napustio "Zadrugu" pa otkrio neke tajne, a mnoge još uvek krije...  Dalila mi je na noć ulaska rekla da je zaljubljena u Filipa Cara, znao sam to pola sata nakon mog ulaska...

Marko Đedović napustio Zadrugu pa otkrio neke tajne! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Voditeljka Dušica Jakovljević nalazi se u studiju sa bivšim zadrugarkama Marijanom Zonjić, Viktorijom Mitrović, Milanom Šarac i Sanjom Grujić. Nakon što je Marko Đedović napustio Belu kuću i zauzeo 17. mesto u "Zadruzi 5" one su komentarisale da li ih je njegov plasan iznenadio.

Ja sam očekivala Zolu i Matoru - rekla je Sanja.


Nisam očekivala, bitan je faktor, pa i glavni takmičari su uvek tražili savete od njega, pa se posle kačili i demantovali. On je za sve bio u pravu, video sve realno. Marko je zaslužio bolje mesto - dodala je Marijana.

Ja mislim da većina ostali foliranti, a da su posvećeni i srčani izašli napolje - dodala je Viki.


Makro je stigao u studio, pa na samom početku otkrio prve utiske.

Sad sam bolje kad sam izašao. Danas sam rekao kod Drveta d mi je rijaltii krenuo 16. oktobra i do danas nije prestao. Akteri priča se žale na gubljenje kilaže, a izgubio sam isto koliko i oni. Malo sam se umorio, iskrneno da kažem, fizički. Budili su me u pola dana i noći, plakali i cijukali, ne znam više ni šta su radili. Ne znam da li su tražili savete, dolazili da se jadaju ili poveravaju - rekao je Marko Đedović.

Koliko tajni koje su tako rečene držiš kao kečeve u rukavu za sve što dolazi? - pitala je Dušica.

Ima mnogo stvari koje su se desile i nisam govorio, jer sam mislio da su sami sebi dovoljni. Kakavi god da su, bude mi ih žao. Dalila mi je na noć ulaska rekla da je zaljubljena u Filipa Cara, znao sam to pola sata nakon mog ulaska - pričao je on.


Dalila i Car su konačno u harmoniji, jer ne pričaju o stvarima koje su se dogodile, konačno. Nisam pretpostavljao da su toliko nezreli, jer odluke koje su donosili su bile vrlo ozbiljne. Imaš odgovornost prema velikj odluci u svom životu. Takvi su, kakvi su i desilo se šta se desilo. Oni imaju emocije i bolesni su, mislim da nisu normalni. Ja ne mogu da verujem da milion puta ponavljaju istu stvarm, ne dolaze do zaključka i bar se ne slože da se ne slažu. Njima su te svađe predigra, ja sam to skontao na kraju - nastavio je Marko.

Ko se više plaši od njih dvoje šta se dešava napolju? - pitala je Dušica.

Oboje su preplašeni, ali mislim da Filip ima veći strah jer mu se mesecima napominje šta je uradila zbog njega. Niko to ne radi ni zbog koga, nego zbog sebe.






Da li bi se oni posvađali i na pustom ostrvu? - pitala je Dušica.

Da... "Što me nisi pitala kad si uzela grozd?" - rekao je Marko Đedović.

Kakvo je mišljenje o Dejanu i Aleksandri? - dodala je voditeljka.

Isto kao i na novinarima, da je to jedna k*rčina klasična. Dejanu su se dešavale stvari i svaka mi je odgovarala za njega i svaka mi je prijala da mu pomogne da izađe iz stanja. Mesecima mi je plakao na ramenu, skupljao sam suze, znoj i radio sve što ste mogli da gledate. Smatrao sam da bi bilo koji izbor koji bi mu odvukao pažnju od Dalile, bio idealan izbor. Odlazio je tad na krevet kod Marijane, Nevene i još devojaka... Ja sam ga terao da malo, kako narod kaže potera kera. Od tog posla nema ništa. Aleksandra se našla posle gomile bezuspešnih pokušaja, Dalila je čudno regovala, pa je bilo i toga. Izdešavale su se situacije gde sam video da to nije tako kao što se i sad predstalvja. Dejan vrlo razmišlja u nekim trenutcima o rijaltiiju i kako će šta da se pita. Mislim da je to jedini razlog što se nisu rastali. 

Ne može neko kad ustane i kaže "Đedoviću ti znaš šta je to", lupa, a mene ne pita šta je to ona mislila. Ima tu nekih emocija i dopadljivosti, ali daleko je to od ljubavi. Drago mi je što je tako i što će se razići svkao na sovju stranu. Došlo je do njegovog emotivnog ozdravljenja. Ne mislim da je spoj Dalile i Dejana nemoguć, ali se nadam da jeste. Sve ovo što se izdešavalo je bilo zaludo. Osećam se kao njegov staratelj i on kaže da bez obzira na Sandru i Frana, jedina osoba koja je mogla da otkloni anksioznost sam bio ja. Da li će u Šepak ili š*pak da ide, zabole me. Kad ode kući, neka odlučuju mama, tata i brat. Ne iskučujem mogućnost, jer postoje stvari o kojima ćutim. Nisam hteo da pričam za stolom, jer ne mogu lomljave
- nastavio je Đedović.








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>