Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 11. jula do 17. jula 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus



Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Ukoliko u ovom periodu pokušavate sa zdravijim režimom ishrane ili ste na dijeti – polovično ste zadovoljni rezultatima. No, svejedno – nemojte odustajati, pogotovo kada je zdravlje u pitanju.

Ljubav

Pun Mesec u polju koje se vezuje za porodicu, prošlost, temelj, intimu – uzburkaće ovu nedelju, ali će iz tih uzburkanosti isplivati odgovori na vaša pitanja. Pa će tako Vage, bilo da su slobodne ili zauzete – imati trenutak potpune i kristalno čiste jasnoće po pitanjima koja su im bitna. Ako ste slobodni – biće vam jasno da li želite da se borite za neku prošlost ili ste spremni da nastavite dalje. Ako ste zauzeti – biće vam jasno da li ostajete ili odlazite. Ako ostajete – unapređujete odnos. Ako odlazite – to je to. Znaćete tačno šta hoćete a šta nećete, šta želite a šta ne. Doći ćete u potpuni balans sami sa sobom.

Posao

I po pitanjima posla ovo je značajan period jer ćete dobiti ili pokrenuti nešto na šta dugo čekate. Posao, saradnju, projekat, dogovor, napredovanje, povišicu ili naplatu duga. Neko će osetiti da je pravi trenutak da realizuje svoje ideje. Ovo su dobri dani jer vam donose promene koje su povoljne po vas. Generalno gledano – dani će vam biti ispunjeni aktivnostima, obavezama, dešavanjima. Ali u svemu tome ćete se ipak osećati jako dobro. Kada su finansije u pitanju – uspešna radna nedelja je pred vama.

Zdravlje

Fizički ste uglavnom dobro. Mentalno – napetost, stres.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Bilo bi dobro izbegavati namirnice za koje znate da se „lepe“ za vas – sve vrste testa i peciva, slatkiši, grickalice, brza hrana. Za vas je sada samo povrće, meso, riba, voće, jaja.

Ljubav

U izuzetno ste važnom emotivnom periodu. Jer, u narednih par meseci u mnogim vašim relacijama će doći do bitnih odluka koje će promeniti samu formu odnosa. Škorpije idu ili u dizanje odnosa na viši nivo ili u lagano ili brže raslojavanje koje neminovno vodi ka kraju. Ukoliko je odnos na bilo koji način narušen u prethodnom periodu – sada jeste vreme za ispravljanje grešaka, sada jeste vreme za otvorene razgovore, sada jeste vreme da date emocije – ukoliko ih još uvek ima. Slobodne Škorpije – da li će se povampiriti stare ili probuditi nove emocije – pitanje je sad. Videćemo šta vam budućnost donosi.

Posao

Period je dobar da zaradite, ali i da uložite. A ako ulažete, ulažite pametno – u stabilnost doma, u privatni posao – jer, ulažete u budućnost. Ne trošite novac na gluposti. Ovo nije za vas jednostavan poslovni period koliko god da se neke situacije odvijaju korektno i uz dogovor. Vi se dosta energetski trošite, dajete sebe u posao i obaveze i preko svojih granica. Neke informacije koje dobijate od saradnika (naročito od onih koji se vezuju za inostranstvo) dići će vam raspoloženje jer su najava novih poslova.

Zdravlje

Problemi sa vratnim i lumbalnim delom kičme. Osetljivost grla.

 

STRELAC

Hrana

Vašem organizmu je sada potrebna nešto svedenija ishrana – sa puno povrća i manjim količinama mesa i mlečnih proizvoda. Bez grickalica, gaziranih napitaka i slatkiša.

Ljubav

Povremeno postoji problem u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Na to može da utiče manjak vremena i višak obaveza, ali ne treba dozvoliti da vas ovo ometa kao par – itekako možete pronaći zajednički prostor za sebe i potruditi se da u tom vremenu istinski uživate jedno sa drugim. Nerviranja oko koječega će uvek biti, vi pokušajte da u ovim danima imate svoj lični, zajednički mali kutak ispunjen dobrom energijom i smehom. Slobodni Strelčevi – ponovo će neke priče krenuti da se pričaju i odmotavaju i prijaće vam. I nije važno da li je prošlost ili nešto novo – važno je da ćete biti zadovoljni.

Posao

Ulagaćete veliku količinu energije u poslovnu svakodnevicu, u odnos sa kolegama i saradnicima, u dogovore, u papirologiju, u organizaciju. I ništa neće ići niti brzo niti lako, cediće vas i umarati. Proces je naporan, ali je krajnji rezultat povoljan i dobar – a to je ipak bitno, zar ne? Neke saradnje se sada mogu obnoviti ili ponovo pokrenuti, ali na drugačijim osnovama, što će vam odgovarati. Pojedini Strelčevi mogu dobiti poziv koji su dugo čekali. Finansije – budite obazriviji, ovde je stanje po malo haotično.

Zdravlje

Više obratite pažnje na ishranu. Odmarajte se.

 



JARAC

Hrana

Ili često preskačete obroke ili ne jedete dovoljno – u svakom slučaju postoji disbalans koji morate rešiti. Potrebna vam je raznovrsnija ishrana sa dosta biljnih vlakana.

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku sredinom nedelje verovatno će izneti na videlo sve probleme, i one neprikrivene i one koje ste gurali pod tepih, a koje se tiču vaših partnerstava, porodica ili odnosa sa voljenom osobom. Taman odličan period da se njima bavite i rešavate ih, a to sada možete. Komunikacija, koja je vrlo često tačka saplitanja kod partnera i vas – sada može biti uspostavljena na pravi način. Dogovarajte se, jedino ćete tako doći do rešenja. Slobodni Jarčevi – ljubavi nove, ljubavi stare – šta god da vas privlači i čemu dajete prednost. Vreme je da se situacije pokrenu.

Posao

Tranzit Marsa kroz znak Bika vam apsolutno odgovara, jer pokazuje da imate snagu, pravo usmerenje, da su vaše odluke i potezi racionalni, praktični i da će doneti i ličnu, ali i finansijsku satisfakciju. Ne može na žalost biti lakoće, jer nemate pravu podršku od onih sa kojima radite i sarađujete, ali ćete ipak zajedničkim snagama (naravno, vaš deo obaveza će biti najveći) uspeti da sve privedete kraju. Finansije su vam duže vreme mesto napetosti, u ovoj nedelji ćete uspeti da se malo stabilizujete.

Zdravlje

Solidno. Blaga fizička aktivnost će vam prijati.

 

VODOLIJA

Hrana

Potrebne su vam namirnice koje se lako vare i koje ne opterećuju vaš probavni sistem. To što ste često gladni je pre posledica nezadovoljstva nego pravih potreba vašeg organizma.

Ljubav

Uspevate partner i vi da se uklopite i pored sto distrakcija koje dolaze bilo od vaših poslovnih, bilo porodičnih, privatnih obaveza. Možda ne uspevate da posvetite jedno drugom onoliko vremena koliko biste želeli – ali se oboje trudite, kao što se trudite i da se međusobno podržite po bitnim pitanjima. Naporno je vreme i iza ali i ispred vas – i opstaće samo oni odnosi gde postoji istinsko poštovanje i posvećenost. Slobodne Vodolije – jedan susret ili jedan razgovor mogu promeniti ljubavni status. I sve će se odvijati neplanirano i brzo, a istovremeno lepo. Neko će uspeti da uzleprša vaše srce.

Posao

Kako uspevate da izađete na kraj sa svim što je pred vama – ljudima, obavezama, moranjima – to samo vi znate. I nalete talasi briga i nervoze i u trenutku biste najradije pobegli od svega i svih – ali taj Saturn u vašem znaku daje odgovornost i izdržljivost i pored svega. Ne shvatajte ni jednu situaciju olako, posvetite joj svo vreme i pažnju jer kakve poslovne temelje napravite do marta iduće godine – tako će vam biti na dalje tokom dužeg vremenskog perioda. Zato radite. Zaraditi hoćete. Umoriti se hoćete.

Zdravlje

Varenje, kičma, žlezde. Dame bi mogle da posete ginekologa.

 


RIBE

Hrana

Pokušavate sebe da uvedete u red po pitanju ishrane i konačno ćete početi da obraćate pažnju i na količinu i na vrste namirnica koje konzumirate. Pokušajte voćem da zamenite slatkiše I sladolede.

Ljubav

Pričajte sa voljenom osobom o svemu – i o onome lepom ali i o onome što je teško, što vas muči. Ta komunikacija je sada neizmerno važna, jer će se kroz nju rušiti zidovi koji su nikli (ili koje ste postavili), rešićete i završićete sve kako treba. I nemojte se ni partner ni vi izgovarati obavezama i nemanjem vremena – da, jeste pod pritiskom sa više strana, ali ste potrebni jedno drugom, sada više nego inače. Slobodne Ribe – imate zaista lepe predispozicije za ljubavna dešavanja, čak postoji šansa da se u ovom periodu više osoba interesuje za jači kontakt sa vama. Otvorite se za ljubav, dajte sebi šansu.

Posao

Taj poslovni segment je u napredovanju i ubrzanju i tako će biti i na dalje. Morate biti posvećeni, jer za ovim ste žudeli i ka tome išli – i sada je potrebno da se pokažete. Nivo obaveza i zahteva prema vama će se samo pojačavati, zato nemojte ostavljati „repove“. Ambicije i potreba za dokazivanjem su jake u ovom periodu, što može povremeno proizvesti da hoćete „sad i odmah“ da završite sve, što baš i neće ići. Povremeno će delovati kao da ste svima potrebni u istom trenutku. Finansije su sada solidne.

Zdravlje

Osetljivost stomačne regije, pazite na ishranu. Stariji – problemi sa koštano zglobnim sistemom.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venera sa papilotnom

Povezane vesti:


>