Region

Svet

Nikolina Pišek skinula crninu! Život teče...

Nikolina Pišek skinula crninu pa pozirala sa cvećem u kosi... "Život teče! Znam ko ne bi hteo da utihnem."

Nikolina Pišek skinula crninu! Život teče... Screenshoot/Instagram

Prošlo je nešto više od 40 dana otkako je suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, preminuo, a ona je sada skinula crninu.

Naime, Nikolina Pišek se sada oglasila na svom Instagram profilu i podelila sa svojim pratiocima kako se oseća. Na sebi je imala haljinu roze boje i cvetove na glavi.

- Ovako sam se od sada odlučila osećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam ko ne bi želio da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… 


I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja.. Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet - napisala je Nikolina Pišek.


Vidoje je, podsetimo, preminuo u 44. godini pre mesec i po dana. Pored boli zbog gubitka supruga i svađe oko nasledstva sa svekrom Mišom Grofom, Nikolina mora da se nosi i sa finansijskim problemima, o čemu javnost danima ne prestaje da bruji.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>