Region

Svet

Vlada Mandić o posledicama burnog života!

Vlada Mandić bivši sportista i biznismen o posledicama burnog života! Od boemskog života činilo se da ga je odvojila supruga Jasmina, ali Vlada ističe da su to ipak uradile godine.

Vlada Mandić o posledicama burnog života! Screenshoot/Instagram
Buran kafanski život u mladosti, kako priznaje Vlada Mandić, bivši sportista i biznismen, ga je doveo do zdravstvenih problema sa kojima se bori.

Naime, Vlada je godine proveo u prestoničkim klubovima, te mu je, kako kaže, zbog velikog konzumiranja alkohola stradala jetra.

- Jetra mi je sad dobro, proveravam to svake godine. Dok sam bio mlad, mogao sam mnogo da popijem. Znao sam po 12 sati da budem u kafani. Svaki put ostanem bez dinara i praznih džepova izađem iz kafane. Jedva mi ostane za taksi - otkrio je Mandić za Republiku, pa dodao da je svojevremeno bio pravi boem poput njegovog omiljenog pevača Tome Zdravkovića:

- U kafani uvek naručujem pesme Tome Zdravkovića i uvek svim pevačima ostavljam bakšiš. Kad popijem, onda i nije bitno kako neko peva, bitno je da je veselo i ja onda ne štedim na bakšišu.

Od boemskog života činilo se da ga je odvojila supruga Jasmina, ali Vlada ističe da su to ipak uradile godine.


- Nije me supruga smirila, već sve to ide u svoje vreme. Kad sam bio slobodan i mlad, bio sam dostupan. Kad sam odlučio da se oženim, da se smirim, smirio sam se sam od sebe i ovako mi odgovara. Nemam vremena za izlaske, imam četvoro dece. Ne nedostaje mi uopšte taj život - priznaje bivši rukometaš koji je već dugi niz godina u privatnom biznisu, te se bavi investiranjem. Privatni posao, kao takav, nosi svakodnevne rizike, što se kosi sa sportom koji je iznedrio Mandića.

- Mnogo mi je stresniji biznis nego rukomet. Sport je čist, to što si na terenu, to je to, to je najzdravija stvar. S privatnim biznisom je sve drugačije. U rukometu sam imao izazove u vidu utakmica, sad sam našao izazov u biznisu - zaključuje Vlada.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>