Zadruga

Parovi

Sanja Stanković: Ja sam bila muškarac u vezi sa Matorom! (VIDEO)

Ja sam bila muškarac u vezi sa Matorom, ona je mala maca bila sa mnom u četiri zida kaže Sanja Stanković i dodaje, ali sam ja uvek govorila da više volim muškarce.

Sanja Stanković: Ja sam bila muškarac u vezi sa Matorom! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Sanja Stanković se pojavila na proslavi rođendana RED Tv-a i tom prilikom otkrila detalje iz svog života koji su interesovali mnoge, između ostalog zašto je povezuju sa pros****cijom, kao i kakvo joj je iskustvo sa ženama.


- Smešno mi je što žena koje su upletene u sve to nigde nema, ne znam zašto me upliću u to. Ja sam se ranije družila sa raznim ljudima i ženama i muškarcima. Bože moj, ja sam na javnoj sceni pet godina, šta god da je bilo o meni izašlo bi, pričali su katalog, cene, gde je to? Ničega od toga nema.

Sanja je takođe otkrila i sa kim je bolje biti, sa ženom ili muškarcem, kao i kakvi su joj dalji planovi što se ljubavi tiče.

- U vezi sam i planiram da se ostvarim kao majka i želim muškarca pored sebe. Žena između dve žene je jača i posesivnija i to su malo čvrstije veze, ali pokušala sam, probala sam, nisam se pokajala, ali sam ja uvek govorila da više volim muškarce - priča Sanja i otkriva kakva je bila veza sa Matorom:- Ja sam bila muškarac u vezi sa Matorom, ona je mala maca bila sa mnom u četiri zida - Sanja Stanković je takođe otkrila i sa kime je lepše biti:


- Sa muškarcem.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>