Zadruga

Parovi

Mina Vrbaški napustila Zadrugu pa priznala čega se plašila! (VIDEO)

Mina Vrbaški je napustila "Zadrugu 5" pa u studiju priznala čega se plašila i šta očekuje od Mateje Matijevića.

Mina Vrbaški napustila Zadrugu pa priznala čega se plašila! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeMina Vrbaški stigla je u studio nakon napuštanja Bele kuće, a tamo ju je dočekala majka, Ivana Vrbaški. Mina joj se odmah bacila u zagrljaj i počela da je ispituje da li je ljuta zbog njenog ponašanja u "Zadruzi".

Je l' nisi ljuta? - pitala je Mina.

Ma daj, šta ti je? Čekam te - rekla je Ivana.

Voditeljka Dušica Jakovljević počela je da razgovara sa Minom i postavlja joj pitanja o njenom odnosu sa Matejom Matijevićem.

Na čemu ste ti i Mateja? - pitala je Dušica.

Tu smo. Mi da smo mogli da se odovjimo, odvojili bismo se. Imamo neke planove i da ostanemo prijatelji. Ja u njemu imam pravog prijatelja. Očito je da se nisam toliko oporavila, a mislila sam da sam jaka. Izgubila sma svest o svemu i lako je moglo sa mnom da se manipuliše komentarima zadrugara. Drago mi je da sam izašla. Nisam tip koji je želeo da ostane do kraja - pričala je Mina.

Je l' misliš da je Mateja imao neku nameru i da li se poigrao sa tobom?

Nije. Dok nismo ušli u odnos, pričali smo. Imala sam sreću što dok smo bili prijatelji nagoveštavala sam mu stvari. Kad izađe i kad bude video moje ponašanje, videće da je bilo iskreno.


Zašto se Filip Car plašio izolacije sa tobom? - pitala je Dušica.

Ja razumem njega. Dečko ne želi da se dovodi u situacije, kao i ja u mom odnosu. Ako sam završila sve, tu nema ni "Zdravo". Početak je bio turbulentan, kad sam videla sebe u nečem drugom, sve sam odrstranila.

Mina je imala priliku da pogleda svoj profil, a onda je napisala pismo zadrugarima i imenovala vođu za narednu nedelju.


Mina, vidim da tvoj osmeh nikad mirniji nije bio - dodala je Dušica.

Ne znam, previše sma mirna - istakla je Mina Vrbaški.  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>