Zadruga

Parovi

Biljana Dragojević: Ta vrata su bila zatvorena sa njegove strane!

Ta vrata su bila zatvorena, ne sa naše, nego sa njegove strane. Dejan nema nijedan razlog da da se plaši, kaže njegova majka Biljana Dragojević.

Biljana Dragojević: Ta vrata su bila zatvorena sa njegove strane! Screenshoot/Instagram
Majka Dejana Dragojevića, Biljana, priznaje da se potresla kada je gledala sinovljevo izlaganje u rijalitiju tokom emisije "Zadruga 5 - uspomene".

 Mnogo sam se isplakala gledajući Dejana kada je komentarisao uspomene. Znam da mu je teško kao i nama svima, jer je otišao iz mirnog, lepog i lagodnog života i zatvorio vrata za sobom. Ta vrata su bila zatvorena, ne sa naše, nego sa njegove strane, kako i on sam kaže.

Dejan nema nijedan razlog da da se plaši da se vrati u kuću u koju se rodio i odrastao, tačnije živeo do svog ulaska u rijaliti sa 20 godina. Mi svi jedva čekamo da on dođe, ja pogotovo kao njegova mama, koja mu je bila i drug i roditelj
- rekla je Biljana, koja željno iščekuje sina.

- Jedva čekam da to famozno jutro svane, kada će on da se probudi u svom krevetu. Poslednjih pet godina ostavićemo iza sebe, jer je neki novi period pred nama. Ništa ga neću pitati, kao da se ništa nije desilo. Ako nekada bude želeo da priča, neka priča, ako ne, okej. Nastavićemo gde smo stali kao nekada. Jedva čekam da ga zagrlim. I mislim da neću moći da progovorim nijednu reč, jer i sada mi stoji knedla u grlu - ispričala je ona za Pink.- Verujem da ima neki strah i da mu je teško da zamisli povratak kući, ali ovo je njegov dom, gde je odrastao kao jedno veselo i bezbrižno dete sa puno ljubavi. Mi smo porodica koja je uvek bila vesela i gostoprimljiva, tako da će ga brzo napustiti taj osećahj kao da je stranac u rođenoj kući. Svi jedva čekamo da dođe i svi imamo neku pozitivnu tremu, željni smo ga, kao i on nas. Ostavićemo sve što je bilo loše iza nas i nastavljao pozitivno kao nekada - dodala je Biljana Dragojević.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>