Zvezde Granda

Parovi

Ko je Nermin Handžić, pobednik Zvezda Granda!

Ko je Nermin Handžić, pobednik "Zvezda Granda"! Nermin se prvi put pojavio na televiziji sa samo 11 godina, kada se takmičio u "Nekim novim klincima", gde je oduševio sve svojim talentom.

Ko je Nermin Handžić, pobednik Zvezda Granda! Screenshoot/Instagram




Veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je završeno, a pobedu je, posle napetog glasanja, odneo Nermin Handžić, koji ima samo 19 godina.

Nermin se prvi put pojavio na televiziji sa samo 11 godina, kada se takmičio u "Nekim novim klincima", gde je oduševio sve svojim talentom.

Kandidat iz Bosne i Hercegovine preferira narodnu muziku, pa je tako za svog mentora izabrao Violetu Viki Miljković, koja radi u timu sa suprugom Tašketom. Nermin je nakon proglašenja pobednika progovorio o odnosu sa svojom mentorkom i istako kako mu je ona bila najveća podrška tokom takčenja, ali i da je i on nju bodrio, kada je to bilo potrebno.



Nermin je rekao da planira da nastavi saradnju sa Viki i Tašketom, te da će mu oni napraviti njegovu prvu pesmu.

Na svom Instagram profilu, Handžić mahom kači fotografije iz "Zvezda Granda", ali i one sa svojim kolegama pevačima.






On na pomenutoj društvenoj mreži broji više od 13 hiljada pratilaca, a stvar koja je mnogima zapala za oko jeste njegov nadimak Nerko, koji do sada ne nosi nijedna javna ličnost na ovim prostorima.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir.rs/i.B/Plac

Povezane vesti:


>