Zadruga

Parovi

Viki urnisala Nevenu! Tamo nismo otišla na bleju u pitanju je bio novac!

Viktorija Viki Mitrović urnisala Nevenu Savić! Tamo nismo otišla na bleju iz vedra neba, u pitanju je bio novac! Ona je bila u kombinaciji sa čovekom, ja sam nju upoznala u trojici. 

Viki urnisala Nevenu! Tamo nismo otišla na bleju u pitanju je bio novac! Screenshoot/Youtube
U toku je emisija "Pitanja novinara", koju vodi voditeljka Ana Radulović. Novinar Darko Tanasijević je pitanje postavio Neveni Savić:


Neke stavri o koijima ćemo pričati sada i nisu tako dobre. Šta si to imala sa Viki da nije trojka, a liči na trojku? - upitao je Darko.

Rekla sam da sam se našala u nekoj situaciji sa njom koja može da se protumači. Rekla sam to u sprdnji ali se tako protumačilo - rekla je Nevena.

Da li Viki namerno to priča da bi tebe odvojila od Zole? - upitao je Darko.

Može to tako da se protumači - rekla je Nevena.

Zbog čega onda Viki tvrdi da je podbadaš u izlaganjima? - upitao je Darko.


Ne znam zašto što misli, verovatno zato što sam bila fer. Razumela sam kroz šta je ona prošla. Uvek sam bila sam bila tu, kada niko nije bio. Ja sam joj prala peškire. Ja sam bila tu, ne znam šta da kažem. Ja sam preživela istu stavr kao Viki, ali neću o tome da pričam. Ne želim da pričam o tome, mislila sam da je ona takva i da hoće da izvuče samo najgore. Ovde sam u Zadruzi naučila mnoge lekcije - jecala je Nevena.

Sve najgore mi je pričala za Viki - dobacuje Zola.

Ti si taj koji si jeo go*na. Da li neko vidi da ja pričam drugu priču. On i dalje priča nešto drugo. Posebno Zola koji sam pravi sve te spletke. Dečko igra rijaliti a igra se životima ljudi koji ga vole - rekla je Nevena.
 Moram da dematujem sve navode koji se tiču najstarijeg zanata. Bila sam u odnosu sa čovekom koji ima veze sa tim. Želim da izađem da se bavim poslom kojim ste imali priliku da vidim. Ja ću ovo da rešim napolju, ovde su mi ruke vezane. Ne mogu da kažem da nisam znala čime se on bavi... Trebala sam sve ovo da iskuliram i da ne stvarim sebi probleme. Ja jesam bila na saslušanju, u svojstvu svedoka. Ja demantujem sve te navode - ispričala je Nevena.


Darko je pozvao i Viktoriju Mitrović kako bi ispričala svoju stranu priče i oktila sve detalje poznanstva sa Nevenom.


Ja smatram da ona priča u prazno. Nije ni pre sedam meseci demantovala mene, sinoć je potvrdila neke stvari. Ovo su šlageri, kako će mene da tuži. Navod za prostituku ne može da se dokaže. Sinoć sam se obratila babi, ona ne može da nađe moje dokumente. Nevena je bila pozvana kao svedok, ne protiv njega, nego da je pitaju da li je radila svojevoljno ili na silu. Ja sam za trojiku rekla Lepom Mići, bila je neka igra istine. Ona se naljutila, pa sam ja demantovala i to je prva moja laž. Mi smo nastavile da se družimo. Kad je ulazila u odnos sa Zolom bila sam bliža sa njim, jer sam bila sa Markom. Ja sam Zoli dala znak očima, ono što ja znam. Kad ja ovde kažem da nekog poznajem, opšte je poznati šta sam ja rekla o sebi. Kako me Anđela ne poznaje? Ja sam dala znak i to je moja greška. Ništa što kažem za nju, ne umanjuje mene - govorila je Viki.

Ko je čija radnica bila? - pitao je Darko.

Mi smo bile svi kolektivno u poslovnoj saradnji koja je pukla. Ona je bila u kombinaciji sa čovekom, ja sam nju upoznala u trojici. Ona je nakon toga godinu dana bila u tom društvu. Ona je mene navela da uradim grudim kod doktora gde je ona radila pre par godina. Jutros sam čula da je ona bila sa njim u emotivnom odnosu i on joj je davao novac i pomagao, a da nije radila. Grupa je dolazila kod nje, ja nisam tamo išla, niti je ona dolazila kod mene. Meni je dodatno poniženje što je rekla da sam ja njena radnica, a znam kako sam je upoznala. Ja sam rekla kako sam je upoznala, tamo nismo otišla na bleju iz vedra neba, u pitanju je bio novac - nastavila je Viki Mitrović.


  


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>