Region

Svet

Rada Manojlović: Meni je oteta plaćena pesma Lažov notorni!

Pevačica Rada Manojlovoć tvdi, meni je oteta plaćena pesma "Lažov notorni", kao i ceo album „Bred Pit“. Tada nisam cvilela, privlačila pažnju, niti lajala...

Rada Manojlović: Meni je oteta plaćena pesma Lažov notorni! Screenshoot/Instagram




Pevačica tvrdi da je numeru koju izvode Saša i Ceca prvo ona je kupila, ali da je autor Goran Ratković Rale kriv što je završila kod Matića


Krađa pesama na estradi sve je češća pojava, a sada je Rada Manojlović odlučila da ispriča neprijatno iskustvo koje je doživela pre pet godina kada joj je ukradena pesma „Lažov notorni“.

Name, kako pevačica tvrdi, uprkos tome što je ona platila ovu pesmu, autor Goran Ratković Rale prodao ju je Saši Matiću koji je pesmu 2017. godine snimio sa Cecom Ražnatović kao gošćom.



„Meni je oteta plaćena pesma „Lažov notorni“, kao i ceo album „Bred Pit“. Tada nisam cvilela, privlačila pažnju, niti lajala. Te stvari se dešavaju zbog niza spleta okolnosti, a najviše je do autora, logično. Ne bih sada to komentarisala, pošto su i sami akteri ćutali dva meseca, smešna priča“, napisala je najpre Rada na svom Tviter nalogu, a potom je otkrila šta joj je autor nakon toga predložio.


„Bilo je kao i uvek: ’Uradiću ti drugu pesmu’, ali svedoci ste da od milion pesama, jedna bude baš ta. Džaba ti posle da ti pokloni 10 pesama, kad to nije to. Ja sam tu pesmu platila, niko sem autora nije kriv. Sada shvatam da bi bilo bolje da sam se borila, ali ja večito idem pošteno, dok otima ko kome stigne“, zaključila je pevačica.

Manojlovićeva je za Alo potvrdila ovu priču, i otkrila zbog čega nikada nije potražila pravdu pred sudom.






- Nisam tip osobe koji gradi karijeru na skandalima, možda je to moja greška, ali neka. Drugima prepuštam estradne ratove, imam pametnija posla, mogla sam da izvučem korist pre nekoliko godina da sam to želela - rekla nam je Rada Manojlović.


Ovim povodom Raleta, autora pesme, nije bio zainteresovan da odgovori na folkerkine optužbe da ju je prevario.

- Nemam komentar na to - rekao je kratko Rale.


Sa druge strane, PR tim Saše Matića objasnio je da, ukoliko je došlo do prevare, pevač u to nije bio upućen.


- Za takve situacije treba pitati autora, onoga ko je tu pesmu prodao. Saša je uredno platio pesmu, dobio papire, kao i prava. U Sašinom maniru nije da vara i krade kolege, ukoliko je Rada doživela tako nešto, trebalo bi da pred nadležnim organima potraži pravdu. To nije odgovornost izvođača već autora pesme, što je u ovom slučaju Rale - rekli su iz Sašinog PR tima, dok Ceca Ražnatović, koja je snimila duet sa Matićem kao njegova gošća, nije želela da komentariše ovu situaciju.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>