Zadruga

Parovi

Skandalozna noć u rijalitiju Zadruga 5! Mina Vrbaški nominovana! (VIDEO)

Skandalozna noć u rijalitiju "Zadruga 5"! Kompleksi Filipa Cara izašli na videlo, želi da se takmiči sa Dalilom za pobedu! Viki izjavila da ima dokaze da je Nevena prostit**ka... Mina Vrbaški nominovana za izbacivanje! 

Skandalozna noć u rijalitiju Zadruga 5! Mina Vrbaški nominovana! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Evo nekoliko zanimljivih nominovanja:


Jedno od najzanimljivijih druženja bilo je između Sanje Grujić i Mikija Đuričića. On je sinoć otvorio svoju dušu upravo na ovu temu i izjavio da ga je Grujićeva razočarala, bila je za njega bila oduševljenje, ali nakon vrele akcije sa Carem i postupaka nakon toga on je razočarala svog "zemljaka" kako ga inače zove.











Ana Jovanović je hrabro ustala i Filipa Cara sve vreme gledala u oči nakon svega što su zajedno prošli. Ona je imala potrebu da ga nahvali za sve pare, dok je svoju drugaricu Sanju digla u nebesa komentarima, a onda Cara poslala u izolaciju. Svojim rečima napravila je pometnju kakva se ne pamti.




Komentar koji su svi čekali je bio komentar Anđela Rankovića koji se nije ustručavao u svom izlaganju, te je Sanju nahvalio, ali i Filipa. Svi su pomno slušali njegov govor s ozbirom da je maneken imao aferu sa Carevom devojkom. On je takođe napomenuo i to da Car voli da gura nos u druge odnose, dok se u svom totalno pogubi.

Mensur Ajdarpašić je bez dlake na jeziku iskomentarisao svog cimera sa kojim ima burtalne prozivke. Želeo je da svojim izlaganje Cara dovede do potpunog ludila što je i uspeo.










Kompleksi Filipa Cara izašli su na videlo kada je Nevena Savić rekla da on nije muškarac, njemu je to udarilo na ego, te je počeo da bljuje vatru na sve strane.


Filip Car je prvi nominovan, on je ustao i obratio se svojim fanovima rečima da želi da glasaju za njega kako bi se što bolje plasirao u finalu. Drugi nominovani takmičar je Mina Vrbaški, svi zadrugari su bili šokirani, a ona je je odmah pala u zagrljaj svom "dečku" Mateji Matijeviću.











Nakon što se emisija "Nominacije" završila, Veliki šef je obavestio zadrugare da je vreme za "Igru istine". Lepi Mića i Filip su započeli opšti rat, oni si se svađali u želji da dokažu ko je lošiji čovek od njih dvojice - psovke su letele na sve strane.


Samo što se okršaj Cara i Miće završio, Viktorija Mitrović je odlučila da više ne ćuti i da ustane i progovori na temu prostitucije. Ona je izjavila da je Nevena Savić ku*va iz kataloga, rekla je da ima dokaze za to jer su radile zajedno. Ova informacija je šokirala sve pristutne dok je Nevena počela da urla na zadrugarku i da plače.


 




 



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>