Zadruga

Parovi

Sandra Čaprić oplela po Janjušu i Maji Marinković! (VIDEO)

Sandra Čaprić oplela je po Janjušu i Maji Marinković o kojoj je iznela i neke teške optužbe! On je bio kod Ene sve vreme. Spavali su u istom krevetu sa sve Enom...

Sandra Čaprić oplela po Janjušu i Maji Marinković! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Sandra Čaprić bila je u studiju kod Dušice Jakovljević i tom prilikom je progovorila o Franu Pujasu, Janjušu, Eni, Maji Marinković...Šta se dešava sa Franom? - pitala je Dušica.


Ja mislim da će ljudi da snimaju Pinokio, jer lažu. Ja se stidim što sam bila sa takvim ološem. on je u stanu kod Đedovića, on je mene pitao da budemo zajedno svaki dan. Da ne budemo u vezi, nego da se viđamo. Bilo nam je fino, ali on ima neke svoje bube u glavi. Treba da leči svoje komplekse. Ja sam mu ponudila saradnju, međutim, Mateju čeka pesma kad izađe...Mene su zvali novinari taj dan ispred njega, a ostalo sve što kaže, može da laže. On je prepametno stvorenje i ja ga stvarno volim i gotivim - rekla je Sandra.

Šta se desilo sa tvojim prijateljstvom sa Janjušem - pitala je voditeljka.


Zvao me je, jedan dan mi preti da mu vratim naočare. Jedan dan su mu naočare 800 evra, drugi dan 900 evra. On je zaboravio te naočare u mom autu. Upoznao me je i sa Krunom, međutim, gospodin se bavi društvenih mreža. Kristijan i on su izjavili da sam ja kraljica izbacivanja storija...Udvarao mi se, a ovu krunu ću da skinem i da stavim Eni. Povod za svađu je bilo što sam ja kasnio. On je ostao u stanu, jer ga je žena izbacila iz stana zbog Maje. On je bio kod Ene sve vreme...Spavali su u istom krevetu sa sve Enom (smeh) - istakla je Sandra Čaprić.


Šta je bilo sad sa Majom Marinković? - pitala je voditeljka.


Maja je mene pozvala i rekla mi da skinem moj stori, gde je bilo kako se izoperisala. Počela je da mi preti, da bi se u tom trenutku javila Olga, što joj se otac obesio. Ja krećem na nastup, imam snimak, ona meni preti: "Ne znaš ko stoji iza mene". Ona je rekla da me pozdravlja Maja, jer je valjda sa njom. Rekla mi je da iza nje stoji Simke, onaj što ga je Ljupka demolirala...Bili smo kod Krleta u stanu, Maja je ostala sa nekom devojkom, malo su se vukle crtice i tako- rekla je Sandra.
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>