Region

Svet

Karleuša nepoželjna u Makedoniji: Nećemo golotinju i kič!

Pevačica nepoželjna u Makedoniji! Jelena Karleuša veoma je popularna u Makedoniji, ali tamošnji građani ipak ne žele da se novac za njene nastupe izdvaja iz zajedničke kase. Nećemo golotinju i kič!

Karleuša nepoželjna u Makedoniji: Nećemo golotinju i kič! Screenshoot/Instagram





Bez obzira na popularnost neki imaju primedbe na Karleušinu pojavu, odnosno pogrešne vrednosti koje ona po njihovom mišljenju promoviše.

Naime, kako piše makedonski portal „Fokus“, pevačica je trebalo da nastupi na festivalu grožđa u Kavadarcima u septembru, ali do toga neće doći jer su se žitelji tog mesta pobunili.

Usled negodovanja na društvenim mrežama, gde su se mogli videti komentari poput „nećemo golotinju, kič i muziku bez tradicionalnih vrednosti“, predsednik opštine Mitko Jančev poručio je da srpska muzička zvezda ipak neće gostovati na njihovoj manifestaciji.



 



"Mi smo transparentna opština koja uvek sluša glas naroda. Ovaj praznik je za građane, oni imaju apsolutno pravo da kažu koga bi želeli da čuju i vide tokom berbe. Iz reakcija koje su usledile smo zaključili da za Karleušu nema raspoloženja, pa smo otkazali njen nastup", rekao je predsednik opštine Mitko Jančev, prenosi "Kurir".

Prema pisanju medija, mala od skandala je za ovaj nastup trebalo je da zaradi čak 35.000 evra, što je dodatno iziritiralo građane, koji smatraju da taj novac može da se potroši na pametniji način.

Jelena Karleuša još uvek se nije oglasila ovim povodom.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir/Nova S

Povezane vesti:


>