Zadruga

Parovi

Biljana Dragojević: Evo moje srce počelo je da kuca kao nekada!

Bio je deo moga srca sve dok ga nije neko istrgao iz mojih grudi da je nestao u treptaju oka. Ali evo moje srce počelo je da kuca kao nekada. Osećaj koji nijednu majku ne može da prevari, taj ja sada osećaj imam- napisala je Biljana Dragojević!

Biljana Dragojević: Evo moje srce počelo je da kuca kao nekada! Screenshoot/Instagram




Zadrugar Dejan Dragojević danas puni 27 godina, a tim povodom oglasila se i njegova majka Biljana Dragojević, pa svom sinu čestitala rođendan emotivnom porukom.

Naime, Biljana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sliku sa Dejanom, pa priznala koliko joj je bilo teško dok nisu imali komunikaciju pet godina, dok je on bio u braku sa Dalilom Dragojević.





"Današnji dan je poseban, ne znam za Vas ali znam za sebe. Donela sam na svet jedno preslatko biće koje mi je ulepšalo zivot. To malo biće je izraslo u pravog momka od 21 godinu koje je bilo mamina beba čak I tada iako je imao toliko godina. Bio je deo moga srca sve dok ga nije neko istrgao iz mojih grudi da je nestao u treptaju oka. Ali evo moje srce počelo je da kuca kao nekada. Osećaj koji nijednu majku ne može da prevari, taj ja sada osećaj imam! Momak koji je deo moga srca odneo sa sobom vraća se na velika vrata svoga doma I stavlja taj isti deo srca kao puzlu na svoje mesto. Srećan rođendan Dejane, želi ti mama", napisala je Biljana.








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>