Ljubav

Style

Veliki ljubavni horoskop za drugu polovinu 2022. godine!

Veliki ljubavni horoskop za drugu polovinu 2022. godine! Saznajte šta vas očekuje na romantičnom planu do decembra!

Veliki ljubavni horoskop za drugu polovinu 2022. godine! Svet Plus





Kada 21. juna Sunce pređe u znak Rak, počinje leto. Tih dana ljubavna energija biće u svom piku. To je idealan period za romantiku, pa će oni koji su zaljubljeni doživeti pravi procvat svoje ljubavi.


Jul mesec sa sobom nosi zabavu i avanturu, što će se posebno osetiti od 16. jula, kada Sunce u Raku formira trigon sa Merkurom i Neptunom.

U ovom periodu pucaćemo od samopouzdanja i zbog njega biti skloniji ljubavnim avanturama.

Avgust je prelomni period, kada ćemo saznati da li letnja romansa može da preraste u ozbiljnu vezu, a emocije, strasti i romantične vibracije biće na maskimumu.

A šta se dešava dalje? Saznajmo:


Ovan
U junu se očekuje period ljubavi i romantike, kada će se Ovan osećati srećno. Jul je takođe dobar za zabavljanje, ali treba da budete spremni na činjenicu da veze koje su nastale možda neće biti dugoročne. U septembru, novembru i decembru očekuje se period stabilnosti. Oktobar ponovo može da stvori napetost u vezi, što može dovesti do raskida.

Bik
Leto će biti veoma uspešan period za ljubav. Odnosi će se razvijati skladno, a nesporazumi koji se pojave mogu se ispraviti razgovorom o problemima sa partnerom. Kraj avgusta – početak septembra može biti teško vreme – postoji mogućnost sukoba i rastanaka. Druga polovina septembra biće lagana i skladna. Novembar i početak decembra su još jedan težak period, sukobe treba izbegavati.

Blizanci
Najpovoljniji period u godini je kraj juna – početak jula. Tokom ovog perioda Venera prolazi kroz Blizance, što povećava verovatnoću zabavljanja, kao i novi romantični period u već uspostavljenoj vezi. S druge strane, prva polovina jula može postati period nestabilnosti, Blizanci će možda želeti slobodu. Od kraja avgusta i celog septembra nastaje težak period, moguće je razdvajanje partnera i prekid odnosa. Slični problemi se mogu ponoviti u novembru i početkom zime. Važno je posebno voditi računa o partnerstvu u ovim periodima.






Rak
Leto, kao i septembar, biće period romantike za Rakove. U julu i početkom avgusta Venera će proći kroz znak Raka i povezati se sa Lilit. Jaka ljubav je moguća, intezivne emocije i osećanja mogu dovesti do početka živopisne romanse. U oktobru se očekuje težak period u ličnom životu – verovatne su svađe i obračun za Rakove koji su u vezi.

Lav
Dobro vreme za nova poznanstva je kraj juna i početak jula. Međutim, Lavovi treba da uzmu u obzir da veza koja je počela krajem juna – početkom jula, verovatno neće biti dugoročna i ozbiljna. Avgust i septembar su povoljni za brak. Od oktobra do decembra, predstavnici vatrenog elementa imaju harmonično vreme za ljubavni život.

Devica
Letnji meseci i početak jeseni pružiće puno romantičnih trenutaka i novih poznanstava. Kraj jula-početak avgusta je najsjajniji i najupečatljiviji period kada će predstavnici znaka biti u stanju ljubavi. Krajem novembra ili početkom decembra mogu nastati mali sukobi u odnosima. Međutim, svi ovi problemi će prestati da budu aktuelni do nove godine.






Vaga
Nova poznanstva su moguća u julu, ali je malo verovatno da će dovesti do ozbiljne veze, rastanak je moguć već sredinom meseca. Krajem avgusta – početkom septembra, mnogi predstavnici znaka će odnose prebaciti na ozbiljniji nivo razvoja. U oktobru su mogući nove romanse, Vage će biti popularne kod suprotnog pola. U preostalim mesecima predstavnike znaka očekuje harmoničan i nekonfliktan period.

Škorpija
U julu i avgustu očekuju vas nova poznanstva, kada će emocije i osećanja preplaviti Škorpije. Male poteškoće u partnerstvu, kao i rastanak mogući su u junu i septembru. Međutim, od sredine prvog meseca jeseni odnosi će postati harmoničniji i stabilniji, imaćete mnogo nežnih osećanja i međusobnog razumevanja. Novembar takođe biti težak mesec: mogući su sukobi na osnovu želje da se oslobodite ograničenja voljene osobe.

Strelac
U julu preti rizik od rastanka. Još jedan mesec kada Strelac može da oseti napetost u ljubavnoj sferi je septembar. U ovom periodu moguće su nesuglasice među partnerima. U novembru-decembru, predstavnici znaka će biti okruženi pažnjom, ljubavlju i komplimentima. Očekuje ih svetao period, povoljan za veze i romansu.






Jarac
Jun, sredina septembra i novembar – period harmonije i međusobnog razumevanja u odnosima. Krajem jula – početkom avgusta, Jarčevi bi trebalo da kontrolišu svoje emocije i da postanu iskreniji i brižniji prema partneru kako bi održali vezu. Tokom ovog perioda postoji rizik od konflikta, ili će sami Jarčevi želeti slobodu. U ovom trenutku, predstavnici znaka mogu započeti burnu rompokušajte da ostanete smireni i taktični.

Vodolija
U drugoj polovini jula verovatno su poteškoće u odnosima zbog ograničenja od strane partnera. Najprometniji period je jun i septembar. Mogući su sukobi, snažno odstupanje u mišljenju sa partnerom. Kraj godine će zadovoljiti smirenost, harmoniju i stabilnost u sferi odnosa. Ljubavni horoskop ističe da Vodolije neće ostati same za novogodišnje praznike.

Ribe
U leto Ribe čeka period harmonije i novih romantičnih poznanstava. Najupečatljivije vreme za ljubav biće od kraja jula do početka avgusta. Nesporazumi u odnosima mogući su u septembru, kao i krajem novembra i početkom decembra.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>