Region

Svet

Region

Vreme zla poslednja 15. epizoda: Ivana ubijaju u kući! (VIDEO)

Serija "Vreme zla" poslednja 15. epizoda biće emitovana na RTS-u u nedelju 19. juna u 20 časova. Ivana ubijaju u kući, a Milena odlazi...

Vreme zla poslednja 15. epizoda: Ivana ubijaju u kući! (VIDEO) Foto: Promo




Serija "Vreme zla" poslednja 15. epizoda:

Bogdana muče partizani pre streljanja. On pokušava da se ubije, ali bezuspešno. Odvode ga na streljanje, on u poslednjem času prepoznaje Miška. Vladimir je ranjen, Miško ga preuzima iz kola sa ranjenicima i nosi ka selu. Govori mu da je Bogdan ubijen. Ostavlja ga u selu, gde bolničarka počinje da ga neguje. Prvi put u životu se predstavlja kao Katić.

U flešbekovima čujemo Bogdanovo oproštajno pismo Vladimiru (za vreme Vladimirovog ranjavanja).




Miško treba da prenese tovare srebra. Uz velike gubitke u ljudstvo uspeva da se probije do čete. Vladimir leži u bolnici u kojoj vlada opšta panika zbog približavanja Nemaca. Svi ranjenici odbijaju pomoć pri povlačenju. Miško dolazi po Vladimira iz bolnice, dok ga preostali drugovi optužuju da ih je izdao zato što se sam spasao.





Miško i Vlada beže u planinu. Sakrivaju se, gde im pomaže žena da prežive nemačku odmazdu. U Prerovu četnici batinaju Rosu, Milena i Ivan odlučuju da odu iz Prerova. Milena saznaje da je Bogdan streljan. Seća se njihovog bolovanja u valjevskoj bolnici.

Ivana ubijaju u kući, a Milena odlazi.



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>