Region

Svet

Region

Vreme zla epizoda 14: Bogdana muče pred streljanje! (VIDEO)

Serija "Vreme zla" epizoda 14. biće emitovana na RTS-u u subotu 18. juna u 20.05 časova. Bogdana muče pred streljanje. Miško dolazi u odred, od njega traže da učestvuje u Bogdanovoj likvidaciji.

Vreme zla epizoda 14: Bogdana muče pred streljanje! (VIDEO) Foto: Promo





Serija "Vreme zla" epizoda 14:


Služavka Cana dolazi kod Milene u Prerovo, govori joj da je Vukašin uhapšen, a Bora i Nađa ubijeni. Milena odlazi u Beograd kod Dušanke, ali ne uspeva nimalo da je uteši, pa se vraća u Prerovo. Mileni Nemci donose pismo da je Petar ubijen.

Ivan od partizana u okolini Prerova traži da ga prime u svoj odred, piše Mileni pismo sa razlozima svog odlaska. Ivan odlazi u odred, tamo mu Jaki govori da je Bogdan pušten iz Gestapoa, te da Ivana neće primiti u odred.

Partizani (na čelu sa Mirkom Čekićem) hapse Bogdana i odvode ga od ujaka Miluna. Bogdana vode vezanog kroz sele. U partizanskom odredu se ponovo sreće sa Jakim, koji mu govori da je Monika Dibosk agent francuske policije.






Bogdana muče pred streljanje. Miško dolazi u odred, od njega traže da učestvuje u Bogdanovoj likvidaciji. Ivan priča sa Milenom o Veri, kako je čuo da se Najdenova vila na Dedinju pretvorila u kupleraj.

U flešbekovima vidimo Verino i Ivanovo upoznavanje u mladosti. Njihov odnos je potpuno drugačiji od onoga u šta se pretvorio kasnije.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>