Ljubav

Style

Ovi znakovi horoskopa će se zaljubiti kao nikad do sada!

Vrelo leto je pred nama, u svakom smislu... Ovi znakovi horoskopa će se zaljubiti kao nikad do sada! Ne postoji čarobniji osećaj od zaljubljivanja, a ako ste zaljubljeni u nekoga, Jupiter u Ovnu će vas ohrabriti da iskoristite priliku da nekome kažete kako se osećate.

Ovi znakovi horoskopa će se zaljubiti kao nikad do sada! Svet Plus
Sada kada se Jupiter  planeta ekspanzije i avanture kreće kroz strastvenog i iskrenog Ovna, možda ćete osećati želju da vidite svet i sledite svoj instinkt.

A kada je ljubav u pitanju, sve što treba da radite je da nastavite da pratite vaš unutrašnji kompas koji vas usmerava ka osobi vaših snova.Ne postoji čarobniji osećaj od zaljubljivanja, a ako ste zaljubljeni u nekoga, Jupiter u Ovnu će vas ohrabriti da iskoristite priliku da nekome kažete kako se osećate.


A ako ste slobodni, obeležite 20. avgust u svom kalendaru, jer će tada primarni Mars ući u brbljive i koketne Blizance. Možda ćete imati desetine različitih udvarača koji vam usijavaju telefon, izazivajući vas da zaslepite svet veza svojom besprekornom oštroumnošću.

Međutim, svi znaju da ljubav isto toliko boli koliko i leči.Ljubav je nestalna, intenzivna i ponekad vas ostavlja bez kontrole. Na kraju krajeva, kada vam je neko već ulovio srce, može se osećati kao da je nemoguće da ga izbacite iz vašeg sistema.I do trenutka kada se 28. jula dogodi snažan mlad Mesec u smelom i dramatičnom Lavu, može se desiti iznenađujući obrt, koji će vas primorati da ponovo razmislite o svom razumevanju ljubavi.


A kada Merkur 9. septembra bude retrogradan u romantičnoj i harmoničnoj Vagi, nerešeni sukobi i dugotrajni nesporazumi mogu ponovo isplivati na površinu, primoravajući vas da pričate o ‘slonu u sobi’.Međutim, ako je vaš znak Sunca, Meseca, Venere ili znak u usponu kod Ovna, Lava, Vage ili Strelca, imate mnogo čemu da se radujete. U stvari, možda ste čak na ivici romantičnog druženja zbog kojeg poželite da se leto nikada ne završi.


Ovan

Ovog leta, vi ste zvezda sopstvenog šou programa. Na kraju krajeva, Jupiter će se kretati kroz vašu prvu kuću sopstva, donoseći vam beskrajan izvor samopouzdanja. A kada se osećate samopouzdano, takođe se osećate kao svoje pravo ja. A kada ste pravi/a ja, privlačite ljubavnike koji cene pravog/u vas. Prigrlite ljubavnike koji se dive vašem hrabrom duhu, raspirujući plamen neugasivog ognja. Ako ne mogu da podnesu toplotu, mogu da se drže van kuhinje. Zaslužujete nekoga ko može da ide u korak sa vama.


Lav

Ne moramo da vam govorimo da je leto doba kada najsjajnije sijate. Na kraju krajeva, vaš solarni povratak se odvija od 22. jula do 22. avgusta, što vas čini glavnim likom letnje sezone.Međutim, vaš rođendan nije jedini razlog zašto upijate ljubav. Tokom leta, Jupiter će doneti toliko lepote u vašu avanturističku devetu kuću, koja bi vas mogla upoznati sa nekim u koga nikada niste očekivali da se zaljubite. Međutim, dok Saturn spušta svoj čekić u vašoj sedmoj kući partnerstva, takođe shvatate da zaslužujete vezu koja je podjednako stabilna koliko i romantična.


Vaga

Ovo leto vam donosi toliko ljubavi i lepote, posebno kada su u pitanju vaša partnerstva. Na kraju krajeva, Jupiter će provesti sezonu krećući se kroz vašu sedmu kuću odnosa, podstičući vas da prihvatite rast i pozitivnost u vašim odnosima. Privlačite obožavaoce, udvarače i prijatelje kao magnet, zato prihvatite svoju sposobnost da manifestujete vezu koju ste oduvek želeli. Međutim, kako Saturn nastavlja da se kreće kroz vašu romantičnu petu kuću, možda ćete se odlučiti da radite na svemu što vas sprečava da se izrazite. Ne brinite ako ste nekome „previše“, jer vi zaslužujete nekoga ko može da podnese vaše uspone, padove i sve između.


Strelac

Ako će neko imati vrelu letnju zabavu, to ste vi. Niste iznenađeni, zar ne? Vi ste divlji i slobodni Strelac i leti je naprosto savršena atmosfera za vaše smicalice. Pošto će Jupiter provesti ovu sezonu šireći magiju kroz vašu petu kuću zabave i zadovoljstva, vi ste definitivno raspoloženi za flertovanje.Ako žudite za naletom romantike, prihvatite je sa svime što imate.Ovo je leto u kojem ćete poželeti da se zaljubite, pogrešite i poljubite nekoga u žaru trenutka. Viber

Autor: O.J
Izvor: 24sedam


>