Zadruga

Parovi

Miki Đuričić i dalje šokiran situcijom i stavom zadrugara! (VIDEO)

Miki Đuričić i dalje šokiran situcijom i stavom zadrugara povodom celokupne situacije oko Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović!

Miki Đuričić i dalje šokiran situcijom i stavom zadrugara! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Marko Đedović, nakon razgovora sa Sandrom Rešić, seo je i sa Mikijem Đurčićem, te su se osvrnuli na sinoćnu temu koja je potresla region i monstruoznu obmanu porodice Osmakčić, kao i trudnoću Viktorije Mitrović.



Je l' se saznalo na kraju gde su ti Osmakčići? - pitao je Miki.

U Švajcarskoj - odgovorio je.

A šta se to dešava sa onom devojkom što je nedavno poginula? - nastavljao je.

Ma, ko zna - promrmljao je Marko.

Kakvi su ovo monstrumi, šta je ovo? Daj da idem kući - govorio je Đuričić.

Ja sam se samo uznervirao, što je većina nagovarala bukvalno da rodi... A devojka nije sposobna... - dodao je Miki Đuričić.

Najgore je što ona kod kuće već ima dete... Neću da joj govorim ni ovo ni uradi ono, bolje da ne komentarišem - izjavio je.

Dete je kod babe i dede dok se ona ku*va, to mi je najgore. Ne može da bude majka detetu ni koje već ima... - rekao je Miki.

Ma ne mogu to da nosim na duši, neka - izjavio je Marko.


Ma u pravu si, ne treba mi to. Neka rodi što se me tiče - prekinuo je Miki.

Pogledajte detaljnije u video snimku:

 

Komentari na ovu temu ne prestaju - ovaj potez Osmakčića najčešće nazivaju skandaloznim, bizarnim i bolesnim, a monstrumima ih smatra i bivša učesnica rijalitija Ana Spasojević. Ona je, podsetimo, već podnela tužbu protiv Marka Osmakčića, zbog toga što je nasrnuo na nju, a kako je potvrdila, od tužbe ne odustaje:

U šoku sam, šta su ljudi spremni da urade! Da lažiraju smrt Markovog oca da bi on izašao iz rijalitija, gde je isti taj Marko ušao da bude poznat, da juri ribe kada izađe iz "Zadruge" i obilazi splavove... A mesec dana pred kraj ne možeš da izdržiš pritisak devojke koja ti je trudna, već napraviš šta napraviš i lažiraš smrt oca da bi izašao odatle... Užas, u šoku sam, ne mogu da verujem na šta su ljudi, na šta su monstrumi spremni! A ovo što je mene tagovao... Polako, sud radi svoje, ništa se preko noći ne rešava - poručila je Ana Spasojević za Pink.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>