Region

Svet

Oglasio se Goran Šušljik: Evo šta je pozadina slučaja!

Oglasio se Goran Šušljik protiv koga je pokrenuta istraga zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica i pribavio protivpravnu imovinsku korist. Evo šta je pozadina slučaja!

Oglasio se Goran Šušljik: Evo šta je pozadina slučaja! Screenshoot/Instagram
Protiv producenta "Južnog vetra", glumca Gorana Šišljika pokrenuta je istraga zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica i pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 5.840.021 dinara producentskoj kući - privrednom društvu "Eye to Eye" doo, čiji je on direktor i odgovorno lice.


Nakon ove vesti oglasio se i producent, koji kaže da je ovaj slučaj u sudskoj fazi još od 2018. godine, da bi malo potom napisao ponešto i na Tviteru.


- Nemam komentar, to je u sudskoj fazi još od 2018. godine. Prvostepena presuda je donešena, čeka se drugi stepen. Ja sam dao izjave nadležnim organima, to je sve što mogu da kažem. Do drugog stepena ne znamo kad će doći, to zavisi od suda - rekao je prvobitno Goran Šušljik za "Blic", da bi potom na pomenutoj društvenoj mreži naveo:

- Saopštenje za javnost: Činjenica da mi je pošta iz Višeg javnog tužilaštva stigla dva sata kasnije od informacija koje su preneli mediji govori sve o svemu. O tome gde, i na koji način, život i naše društvo egzistiraju. To je ujedno i pozadina slučaja. To je moje saopštenje.Saslušanje osumnjičenog zakazano za početak sledećeg meseca u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Krivičnu prijavu protiv osumnjičenog tužilaštvu je podnela je Uprava kriminalističke policije, Odeljenje za borbu protiv korupcije.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic


>