Ostalo

Sme�no

Festival pasa: Ulični psi na Kalemegdanu od 17. do 19. juna!

Festival pasa je edukativnog, zabavnog karaktera promovišući nove tendecije u odabiru, odgajanju i udomljavanju, a i tretiranju pasa. "Ulični psi" na Kalemegdanu od 17. do 19. juna!

Festival pasa: Ulični psi na Kalemegdanu od 17. do 19. juna! Foto: Promo




Ovaj festival ima i misiju da podigne svest o značaju pasa u svakodnevnom životu kao i da promoviše humanost i zaštitu životinja.

Na festivalu možete saznati kako izabrati psa po meri, kako i zašto usvojiti psa, kako vaspitati psa, kako psi utiču na razvoj deteta, ali i trendove u psećem šizu frizu. 

Na jednom mestu će se naći uzgajivačnice, proizvođači hrane, pet shopovi, veterinari, azil, dreseri, dizajneri i frizeri, čak i poslastičarnica za pse. Razne kreativne radionice, ali i rad sa decom sa posebnim potrebama i psima. 






Predstavićemo i novo zanimanje – Ulični šetač pasa. 

Pored Beograda Festival će biti organizovan i gradovima regiona Skoplje, Podgorica, Zagreb, Sarajevo i Ljubljana.

Animal Rescue Srbija će držati predavanja u okviru projekta MJAU VAU EKSPERT čiji je osnovni cilj kako da nam deca budu bezbednija u susretu sa psima na ulici kao i Temptation takmičenje na kom učešće mogu uzeti svi psi sa svojim vlasnicima. Ovo takmičenje izaziva najviše smeha kod publike i pokazuje koliko je pas povezan sa svojim vlasnikom I koliko je poslušan...


Svratite do Kalemegdana i posetite festival koji okuplja ne samo vlasnike pasa i pse , već i sve one koji vole pse i imaju svest o tome da je pas čovekov najbolji prijatelj i zaštitnik! Ljubimac u porodicu unese lepotu druženja i obogaćuje život. 

Sigurni smo da ćete uživati u ovom porodičnom, društveno – odgovornom i zabavnom festivalu.






Povedite porodicu, čekamo Vas!

“ULIČNI PSI” FESTIVAL PASA SVIH RASA  Kalemegdan 17.do 19.juna 2022. 

Satnica festivala, petak 17.jun od 12h do 20h, subota i nedelja od 10 do 20h.

Dobrodošli! 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>