Zadruga

Parovi

Željko Mitrović se obratio javnosti! Da li Pink treba da ima nacionalnu frekvenciju?

Željko Mitrović se obratio javnosti! Da li Pink treba da ima nacionalnu frekvenciju? Da li treba da postoje rijaliti programi, da li treba ukinuti Zadrugu? Pogledajte peticiju!

Željko Mitrović se obratio javnosti! Da li Pink treba da ima nacionalnu frekvenciju? Screenshoot/Instagram
Vlasnik Pinka Željko Mitrović odlučio je da proveri kakav je zapravo stav građana po ovim pitanjima.


Od kako se Željko Mitrović povodom pokretanja peticije Pinka "Podrži Zadrugu, potpiši peticiju" obratio javnosti odziv građana se dodatno povećao. Petciju je do sada potpisalo više od 800.000 ljudi, piše Pink.


Vlasnik i direktor Pink Media Group Željko Mitrović rekao je juče da su peticije uvek dobra stvar.

- Peticije i istraživanja su dobra stvar. Ja sam inače zaljubljenik u brojeve i volim istraživanja. Nekoliko peticija se pojavilo ovih dana i njihovi krajni dometi nisu prešli ni 100.000, tako da smo rešili malo da im pomognemo. Rič Pinka je preko pet miliona u Srbiji i hoćemo da im pomognemo da na jednom velikom uzorku vidimo šta stvarno građani misle - naveo je Mitrović.


Peticiju možete potpisati OVDE.


Pitanja koja su oni postavili jesu da li Pink treba da ima nacionalnu frekvenciju, da li treba da postoje rijaliti programi, da li treba ukinuti Zadrugu. Evo i mi smo u tim dilemama i hoćemo da im pomognemo da vidimo šta građani stvarno misle o tome.- Raspisali smo peticiju i jako sam srećan jer se u prvih 24 sata skoro 600.000 građana javilo da iznese svoj stav. Imamo preko 500.000 pozitivnih reakcija, znači da je odnos oko 10:1. Mislim da će se tako i nastaviti. Ako pređemo dva miliona tu ćemo prekinuti peticiju zato što su to već brojevi koji označavaju apsolutne većine - istakao je vlasnik Pinka i dodao:

Ja sam bio u dilemi, čak sam najavio da neće biti Zadruge 6. Medjutim, možda me građani demantuju i ako ti zahtevi budu tako izraženi ja sam prinuđen da napravim Zadrugu 6 - istakao je Željko Mitrović.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>