Zadruga

Parovi

Marko Osmakčić: Jezivo obraćanje ocu! (VIDEO)

Zadrugaru Marku Osmakčiću preminuo je otac, zbog čega je hitno izveden iz rijalitija ,,Zadruga 5". Pogledajte Markovo jezivo obraćanje ocu samo nekoliko sati pre nego što je saznao tragičnu istinu...

Marko Osmakčić: Jezivo obraćanje ocu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Zadrugaru Marku Osmakčiću preminuo je otac, kako je preneo Pink.rs, zbog čega je hitno izveden iz rijalitija ,,Zadruga 5" kako bi bio sa svojom porodicom. Međutim, prošle noći, Osmakčić je imao burnu raspravu sa devojkom Viktorijom Mitrović koja nosi njegovo dete, za koje Marko ne želi ni da čuje. 


Dok je Osmakčić zgrožavao naciju, upućivajući Viktoriji najodvratnije uvrede i kletve, obratio se ocu, samo nekoliko sati pre nego što je saznao tragičnu istinu, da ga je on napustio. 




- Obratiću se posle ovog izlaganja, sad sam joj fino rekao, i Zoli malo pre, to na finjaka, da ja pušačkam k*rac i da se desi jedna stvar, to na finjaka. Sada se njoj obraćam, milom ili silom! Nek uradi to  za svačijeg dobra, mene, nje i tog deteta. Da to dete ne bi bilo propalica ili k*rva, ja ne mogu da se sa njom natežem. Ja nisam dobar sa advokatima, ima da uradi...  

Ako bude imala poziv, neka joj baka i deda objasne sve. Sada ću se obrattiti ocu. Oče, pošto znam da si ti zbog takvih stvari veoma smišljen i najveći psihopata, jači si od Hitlera. Uradi postupak kao sa Mateo L. u Zagrebu, 2016. pa će biti pametna, pa će priželjkivati abortus u osmom mesecu, ili ćeš uraditi, ili nećeš! Ja da pušim k*rac, a ona da se sladi, neću više! - poručio je Osmakčić, pa napustio Belu kuću, pa zakukao.


Podsetimo, pre nekoliko nedelja Viki je saznala da je trudna i da nosi Markovo dete, zbog čega je on ostao šokiran i na sve načine pokušava da je ubedi da abortira. Javnost je zgrožena ovim postupkom Osmakčića, ali nije mogao ni da sluti da će ga ujutru sačekati tragična vest o smrti njegovog oca. 



VIDEO pogledajte OVDE.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>