Zadruga

Parovi

Viktorija se nada da će dete dobiti švajcarske papire!

Viktorija Mitrović se nada da će dete dobiti švajcarske papire preko bebe koja tek treba da se rodi... Žali Bože te dece, kaže bivša zadrugarka.

Viktorija se nada da će dete dobiti švajcarske papire! Screenshoot/Instagram




Viktorija Viki Mitrović zatrudnela je u rijalitiju "Zadruga", a njen dečko Marko Osmakčić na sve načine pokušava da je nagovori da ode na kiretažu.

Marko je čak u jednom momentu pričao sa Dijom Kosić na nemačkom jeziku iako su ih zadrugari upozoravali da to ne rade.

Ermina Pašović javila se i objasnila šta su njih dvoje zapravo pričali.

- Marko i Dija su pričali na nemačkom kako ih niko ne bi razumeo. On je besan jer Sandra Rešić i pojedini degenerici lože Viki da se svađa sa njim, a Dija mu je to potvrdila i savetovala ga je da priča sam sa Viktorijom, ali on to ne može jer ovi potpaljuju Viki da se svađa sa njim - ukratko je objasnila Ermina.







- Srećno im bilo, ali Viktorije mi nije žao. Posle svega što se desilo u gardaroberu, ona je pet minuta kasnije došla kod njega i govorila kako ga voli, molila ga da joj oprosti. Ona se očigledno loži na batine, to joj je fetiš, šamaranjem, ne žalim je zbog toga. Žali Bože samo onog deteta koje ima kod kuće, i ovog ako ga rodi. Ja bih takve ljude i psiho ribe poput nje na sterilizaciju, to mora sa tim ljudima koji su nesposobni za život - rekla je Ermina za "Pink.rs" pa dodala:


- Mislim da je ovo Viki isplanirala i dočekala to. Ona je u celom haosu rekla da će dete imati švajcarske papire i da će ih i ona tako dobiti. Ribe je užas i strava, žali Bože te dece.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>