Zadruga

Parovi

Stanija i Maja: Pored toliko plastičnih operacija bore i fotošop!

Maja i Stanija su pozirala u jednom beogradskom kafiću, a haos je nastao kada je Marinkovićeva rešila da "malo sredi" sliku. Pored toliko plastičnih operacija bore i fotošop!

Stanija i Maja: Pored toliko plastičnih operacija bore i fotošop! Screenshoot/Instagram/Maja Marinković
I pored svih operacija i korekcija na licu, starlete ne zaziru od prekomernog korišćenja fotošopa, da na kraju na fotografijama i ne liče na sebe.


Starleta Maja Marinković na plastične operacije dala je oko 30.000 evra, a čini se ništa manja ni njena prijateljica Stanija Dobrojević koja se od prvog pojavljivanja u medijima i te kako promenila.Maja Marinković i Stanija Dobrojević su pozirala u jednom beogradskom kafiću, a haos je nastao kada je Marinkovićeva rešila da "malo sredi" sliku, ali je obradila samo polovinu na kojoj je ona. Ako se pogleda bolje, na Staniji se vide bore "smejalice", ali i da Maja Marinković uopšte ne liči na sebe.

Zanimljivo je i to da je Maja ubrzo nakon objavljivanja ove fotografije onemogućila ostavljanje komentara ispod objave.


Inače, Dobrojevićeva je navodno operisala nos i potrošila 2.000 evra, za uvećanje usana je dala 600, fasete za zube je platila 5.000 evra, kapke je platila 1.000, grudi 4.000, zadnjicu 2.000 evra, a na kraju je nadogradila i kosu za 600 evra, a pre svega toga ugadila je i slikone u grudima.

 

Srpske starlete: Sto estetskih intervencija!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>