Region

Svet

Region

Dug moru: Veliko finale serije!

Veliko finale serije "Dug moru" koje će imati 16 epizoda doneće nam priču koja je kombinacija trilera i drame s mitskim elementima, najavila je glumica i producent Bojana Maljević.

Dug moru: Veliko finale serije! Screenshoot/Instagram/dorcolska.principessa




Nastavak serije "Dug moru" se snima po scenariju Marijane Čulić Vićentić, a režiju novih epizoda potpisuju Leon Lučev i Milica Filipovski. Glavne uloge i dalje igraju Ana Lečić, Vule Marković i Dragan Mićanović, a veliko pojačanje serije Dug moru je Seka Sablić.


Olga je trudna i čeka dete s Rnjom. Važan lik za treću sezonu je i Oskar, koga će igrati Aleksandar Radenković, glumac našeg porekla koji je izgradio više nego uspešnu karijeru u Nemačkoj. On je novinar koji dolazi iz Berlina kako bi pokušao da rasvetli okolnosti smrti svog prijatelja iz detinjstva Jaka Grosmana (Sebastijan Kavaca). Istražujući njegovu smrt, Oskar će krenuti i u otkrivanje sopstvenih “demona” i osećaja krivice koju nosi – otkrila je Bojana Maljević novinarima koje je ugostila na setu u Crnoj Gori.

Druga sezona se završava sa tri smrti, pa smo i krenuli od toga da li nas one obavezuju.

“Dug moru” nije kriminalistička serija, već krimi-elementi postoje u funkciji drame. Nismo sada hteli da idemo u tom pravcu, zato smo rešili da se pričom pozabavi istraživački novinar koji je s naših prostora i ima dovoljno lične motivacije da traga, ali i da se identifikuje sa saznanjima i istinama. Imaćemo i flešbekove, zaista ćemo ovog puta otići u epohu – Drugi svetski rat i devedesete. Započeli smo priču o blagu i zlatu, koja će se sada razrešiti – dodala je ona, za koju je nepoznanica kako će se završiti priča jer se još piše poslednjih šest epizoda - ispričala je Bojana Maljević.



Serija je živa stvar. Iako imamo čvrsto postavljene likove, u ovom trenutku smo otvoreni ka svim krajevima. Fokusirani smo da završimo 10 epizoda kako bismo krajeve koji su ostali otvoreni (u preostalih šest epizoda) – kompletirali i na osnovu snimljenog materijala – zaključila je glumica, koja sada ne može da govoriti o tome hoće li biti i četvrte sezone.






Glumac Dragan Mićanović trenutno je u Crnoj Gori, gde snima treću sezonu popularne serije “Dug moru”.

Mislim da Periša najmanje dolazi sebi. Jeste on i suprug i otac i u ovoj trećoj sezoni, i mislim da će ponajviše biti baš to. Iako cela Perišina linija pokušava da zaštiti porodicu na razne načine, pa i lažima i skrivanjem raznih stvari pod tepih, i to će se u trećoj sezoni nastavaiti. Ti duhovi prošlosti koji ga stalno proganjanju u ovoj sezoni preko ćerke će najviše doći na naplatu.

Glumac je otkrio i da će publika u nastavku imati prilike da gleda i novog negativca:


U trećoj sezoni mislim da će biti velika borba, a imamo novog angatonistu koji nam zapetljava živote. Tako da se porodica Šćepanović suočava sa dve opasne struje, ali to Olga nosi, ćerka moja. Ona je ta štriga i povezuje sve to. Ona zna više. Periša evo već tri sezone ne veruje, a da li će poverovati u trećoj, verujte – to ni ja ne znam. Ono što znam, desiće se borba u vremenu, u tom drugom prostoru. Ali to bolje da pitate autore šta su smislili po tom pitanju – kažu da će biti interesantno i ja im verujem.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>