Zadruga

Parovi

Koja ga je žena proklela?! Osmakčić van sebe zbog Vikine trudnoće!

Marko Osmakčić je van sebe zbog Vikine trudnoće, pita se koja ga je žena proklela... Ako je to moja karma, Bog treba da mi obrazloži. 

Koja ga je žena proklela?! Osmakčić van sebe zbog Vikine trudnoće! Screenshoot/Youtube




Marko Osmakčić je tokom emisije "Izbor potrčka" saznao da je njegova devojka Viktorija Mitrović u drugom stanju. On je nakon završetka emisije otišao sa Lazarom Čoličem Zolom i žalio mu se na novonastalu situaciju.

Neću da se vraćam u prošlost, nemam ništa. Neću više da opsujem. Mene više boli k*rac za bilo šta. Otpisao sam se od svega. Ja zaslužujem da ovde budem najzanimjivija ličnost, otpisao sam se od toga. Ako je to moja karma, Bog treba da mi obrazloži. 






Bio sam švaler, ali ovako ne i ne sa ovom osobom. Ajde da me je kaznio u 23. godini, ali da je sa normlanom osoobom. Rekao bih da me je malo kaznio, pa jade. Prokleo me ozbiljan neprijatelj. Ovde čovek ne može ni da se j*be kako treba. Ovo je najveća kazna koja je mogla da mi se desi, kunem ti se. Bio sam malo švaler, ali nisam ni obećavao. One su se povređivale, ali nisam obećavao. Ne znam koja žena je mene proklela
- pričao je Marko Osmakčić.


Ovde pogledajte kako je Osmakčić udario šamar Viktoriji.




 




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>