Region

Svet

Miroslav Ilić zabranio izvođenje svojih pesama!

Miroslav Ilić zabranio izvođenje svojih pesama zbog neprofesionalnog odnosa "Granda" prema njegovom liku i delu.

Miroslav Ilić zabranio izvođenje svojih pesama! Screenshoot/Instagram




Zbog neprofesionalnog odnosa Granda prema njegovom liku i delu Ilić je rešio da zabrani izvođenje svojih pesama u formatima te produkcije.


Čuveni pevač narodne muzike i jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije Miroslav Ilić poslednje dve decenije medijsko pojavljivanje sveo je na minimum.

Sa predstavnicima sedme sile komunicira samo kada promoviše svoje solističke koncerte, koji su se tradicionalno održavali u Centru „Sava“.


Umesto intervjua i televizijskih gostovanja, o njemu su sve ovo vreme govorile njegove pesme i hitovi koje su, pored njega, uglavnom pevali takmičari muzičkih šou-programa, a najviše učesnici „Zvezda Granda“.

Kako Alo saznaje, Miroslav je rešio da zabrani izvođenje svojih hitova u emisijama „Grand produkcije“, a izvor blizak pevaču objašnjava i zašto.

- Iako bi mnogi pomislili da se Ilić na korak da zabrani izvođenje svojih pesama u „Zvezdama Granda“ odlučio zbog privatnog odnosa sa Lepom Brenom, koja je čitavu deceniju uključena u skandal oko njegovog očinstva, pa je čak i svedočila protiv kolege koji joj je mnogo pomogao na početku karijere, ova stvar je mnogo ozbiljnija i vezana je isključivo za poslovni odnos Miroslava i „Grand produkcije“ - počinje izvor i dodaje:






Ovo takmičenje se emituje već 15 sezona, a „Grand produkcija“ postoji 24 godine i za sve to vreme Miroslav Ilić nikada nije bio pozvan ni u jednu jedinu emisiju, bez obzira na kojoj se televiziji emitovala. Gotovo da je jedini pevač srpske estrade koji nikada nije kročio u prostorije ni u studio „Granda“ na Košutnjaku.

Sa druge strane, deceniju i po takmičenja iz subote u subotu obeležila je činjenica da poneki mladi pevač otpeva i poneki njegov hit. Kako i posle toga gotovo niko ne pomene Ilića, praveći se da je hit koji je otpevan svačiji i ničiji, on je rešio da tome stane na put. Iako je Saša Popović u nekoliko navrata u drugim emisijama govorio da nema problem s Miroslavom i da bi voleo da ga vidi u svom šou-programu, do toga, naravno, nikada nije došlo.

U ovoj situaciji posredi su izvođačka prava, koja Ilić kao umetnik svakako poseduje i njegova je volja da zabrani pevanje svojih pesama ljudima za koje smatra da to ne bi trebalo da rade.

- Miroslav nema ništa protiv novih i mladih pevača, ali ne želi da se njegove pesme izvode u „Zvezdama Granda“ zbog velike neprofesionalnosti čelnika te kuće i nepravde koja mu je kao estradnom umetniku kontinuirano nanošena. Da više ne bi dolazio u situaciju da se nakon njegove pesme ne izgovara njegove ime i prezime i time narušava blistava karijera duga 50 godina, on je rešio da se njegovi hitovi više ne čuju u ovom takmičenju - završava izvor za Alo.



Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>