Zadruga

Parovi

Ispovest Stefana Karića o pokojnoj misici Dijani Milojković! (VIDEO)

Pogledajte ispovest Stefana Karića o pokojnoj misici Dijani Milojković! Upoznao sam Dijanu, nisam znao u kakvom je stanju, saznao sam posle par dana. Svašta smo prošli... 

Ispovest Stefana Karića o pokojnoj misici Dijani Milojković! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Reporter Nemanja Vujičić razgovora sa Stefanom Karićem u okviru rubrike "1800 sekundi sa Nemanjom". Nakon ispovesti o razvodu svojih roditelja i Osmanovoj borbi sa narkoticima, Stefan je otvorio dušu o pokojnoj misici Dijani Milojković.

Kao mlad dečko si želeo sa njom da pobediš sve poteškoće. Odlučio si da joj pomogneš, ja znam kada si gostovao, čitava javnost je poželela da te upozna - krenuo je Nemanja.

Upoznao sam Dijanu, nisam znao u kakvom je stanju, saznao sam posle par dana. Svašta smo prošli... - krenuo je Stefan.

Stefan je dobio priliku da čuje pesmu "Da se opet rodim", koja ga vezuje upravo za Dijanu.


Da li je to bila žena koju si najviše voleo? - pitao je Nemanja.

Jeste. Ona mi je obeležila taj period život, i uvek će me ljudi gledati kroz taj odnos i sećaće se Dijane. Izuzeću Jovanu, devojku koju sad najviše volim, ali do tada nijednu nisam voleo kao što sam nju - govorio je Karić.

Koliko vam je bilo teško? - pitao je Vujičić.

Ona nikada nije pokazivala koliko je njoj teško. Meni je bilo teško, tako nešto nisam doživeo u životu. Zaljubio sam se, a devojka ima taj problem. Prepustio sam joj najlepši deo mog života, išli smo ka tome da se ona izleči, da ozdravi. Ona je vrlo dobro znala, uradila je neke stvari da bi meni bilo bolje. Kao da je digla ruke tih poslednjih godina. 

 

Pomen Dijani Milojković: Potresne scene na groblju! Pojavio se i Karić!








Pet godina se borila sa tom opakom bolešću. Bili smo u situaciji, usred noći se ja uplašim da ne diše, pa je probudim, ona mi kaže da je živa. Njena porodica mi je mnogo pomogla, nisam upoznao takve ljude kao što su oni. Pomagali su nam kad nismo bili finansijski stabilni, za sve što joj je trebalo... Gde sve nismo bili, šta sve nismo radili - dodao je Stefan.



Svi su je gledali kao junaka, čitava javnost je plakala kad se to dogodilo - rekao je Nemanja.

Da, svi su je podržali, čak su britanske i američke novine pisale o nama. Ona je imala dosta pratilaca na Instagramu, volela su je i deca i ljudi. Čak su joj slali poruke oboleli ljudi, da je pitaju kako je tako vedra, raspoložena. Da ih ona savetuje kao bolesna osoba. Ja sam je pitao što ne napravi vlog, da se taman zanima, da joj prođe, da se oseti kao da nekome pomaže. Tako je nastalo sve to. Onda sam ja to poslao i Veljku, Cecinom sinu... - govorio je Karić.

Gde si bio kad si saznao da je preminula? - pitao je Vujičić.

U Crnoj Gori, odmah sam krenuo za Beograd. Pozdravio bih prijatelje koji su me ispoštovali, odmah su krenuli sa mnom, prekinuli putovanje. Iskreno, jedva čekam da izađem odavde da pozovem njene da vidim kako su - dodao je Stefan Karić.


U kojim životnim situacijama ti ona nedostaje? - pitao je Nemanja.

Mi smo prekinuli bili naš odnos, čak smo se otpratili sa Instagrama, ali poslednjih tih dana smo se čuli. Ja sam hteo da je vidim, ona mi je rekla da ne dolazim. Poslušao sam je, mislim da nije htela da je vidim u tom stanju. Njena majka mi je ispričala da je bila u najgorem stanju, nije želela da je vidim takvu. Sanjao sam je prve noći posle sahrane, kao da mi je došla u sobu, kao da je živa i kaže mi: "Ne brini se, ovde mi je prelepo, ništa me ne boli više, opusti se, nemoj da se brineš". 


A kada sam išao na sahranu, sedeli smo majka i ja, prijatelji u koloni. Ne radi mi radio, svašta mi prolazi kroz glavu, nisam verovao gde idem. Odjednom mi padne na pamet pesma neka naša, stalno smo to nešto pevali i ta pesma mi u glavi, upalim radio u tom momentu i krene ta pesma i završava se. Ja stanem i ne verujem, ispričam majci, nije mogla da veruje. Stvarno su mi se dešavale situacije, verujem da mi je davala te znake - govorio je Stefan Karić.
 

Milan napisao pesmu o pokojnoj Dijani! Zadrugari se gušili u suzama! (VIDEO)




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>