Ostalo

Sme�no

Test koji otkriva koji veliki događaj vam može promeniti život!

Test koji otkriva koji veliki događaj vam može promeniti život do kraja 2022. godine, spremite se za mesece lepih iznenađenja.

Test koji otkriva koji veliki događaj vam može promeniti život! Svet Plus
Već je prošla polovina 2022. godine - da li su se vaši ciljevi i planovi ostvarili? Ne zaboravite da većina stvari u životu zavisi od vašeg fokusa, načina na koji posmatrate stvari i koliko verujete u pozitivan ishod.

Donosimo vam jednostavan i zabavan testkoji otkriva šta je najvažnije što vas očekuje do kraja 2022. godine. Na osnovu stvari na koje se fokusirate, test pokazuje u kojem polju života možete očekivati promenu.1. Kako je vama protekla prva polovina 2022. godine?

a) Radno i angažovano. Novi projekti, zanimljiva poznanstva, neočekivane šanse.

b) Komplikovano. Osećam se umorni i imam želju da se odmorim od svega.

c) Dvosmisleno. Bilo je moguće realizovati neke planove, ali je bilo i neuspeha.2. Sa kim ste najviše provodili vreme u prvoj polovini 2022?

a) Sa velikim društvom.

b) U krugu bliskih prijatelja.

c) Sa mojom porodicom.


3. Koju ste želju zamislili u ponoć kada ste dočekivali 2022. godinu?

a) Ostvariti svoje ciljeve.

b) Konačno, pravi odmor.

c) Doživite živopisne emocije.4. Najbolji način opuštanja za vas je:

a) Kada odradim dobar posao, pa uzme m zasluženi predah.

b) Sanjarenje o dalekim mestima, drugačijem životu.

c) Čitanje knjige, gledanje romantičnih filova, slušanje muzike.5. Koji pridev biste koristili da opišete svoj život u ovom trenutku?

a) Activan.

b) Iscrpljujuć.

c) Neodređen.6. Kakvi su vam planovi za ovo leto?

a) Radiću i probaću da napredujem u karijeri i zaradim više novca.

b) Planiram da otputujem na neku nepoznatu destinaciju.

c) Nema velike planove, samo želim da se nešto promeni u mom emotivnom životu.7. O čemu sada sanjaš?

a) O tome kako vratiti finansijsku ravnotežu nakon svih troškov.

b) O velikim promenama u životu.

c) O romantičnoj večeri negde na moru.REZULTAT:


Najviše odgovor pod a - Očekuje vas napredak u karijeri

Vrendo ste radili i bili potpuno fokusirani na svoju karijeru, i stoga nije iznenađujuće što će vam se u drugoj polovini godine trud u potpunosti isplatiti. Očekuje vas dugo očekivana promocija, koja će doneti ne samo zadovoljstvo, već možda i ozbiljne finansijske promene. Ipak, ne zaboravite da napravite malu pauzu ovog leta, opustite se i napunite baterije kako biste mogli da ostvarite još neki san.Najviše odgovor pod b - Velika avantura!

U poslednje vreme vaš život je ispunjen rutinom i nemirima, ali druga polovina 2022. priprema nešto posebno za vas - moći ćete da ispunite sve svoje planove i krenete na put iz snova,započnete neki hobi, isprobate nove stvari, što će vam dati snagu i energiju za nove početke. Da biste postigli cilj, razmislite o planiranju - počnite da štedite, rasporedite ključne zadatke za godinu, sredite sve. Foksuirajte se na ovaj plan i sve će biti na vašoj strani.Najviše odgovor pod c - Promene na romantičnom planu

Ako je u prethodnom periodu u vašem ljubavnom životu bilo turbulencija i stagniranja, predstojeći meseci vam spremaju veliko romantično iznenađenje! U bliskoj budućnosti očekuje vas romantičan uvid, koji će vas sasvim neočekivano obuzeti, ali će doneti mnogo pozitivnih emocija i osećaj harmonije. Ukoliko ste već u vezi, vaš odnos može postati jači i uspećete da rešite probleme koji su vas u proteklih par meseci morili. Ipak, važno je da dok plovite po ružičastim oblacima, stopala i dalje stoje čvrsto na zemlji.
Viber

Autor: O.J
Izvor: Najžena. rs

Povezane vesti:


>