Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 6. juna do 12. juna 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



VAGA

Hrana

Pomešate omiljeno sveže povrće, i napravite salatu koja će biti rapsodija boja i ukusa. Uživate i u izgledu, ali i u ukusu hrane. Da se zasladite – sveže voće ili voćna salata. I makar jednom nedeljno – riba.

Ljubav

Mars i Jupiter preko puta vašeg znaka svakako će vam donositi osobe koje su za vas zainteresovane, koje vrlo intenzivno pokušavaju da vas osvoje ili pokazuju svoju naklonost. Saturn i Sunce su u dobrom aspektu prema vašem znaku, govore da ste u ozbiljnom životnom periodu u kojem se može dogoditi značajna emotivna priča. E sad, ne mora da znači da su ti što pokušavaju da vas osvoje baš za ozbiljnu ljubav. Možda samo žele avanturu i provod. Zato bi bilo dobro da ne žurite i da sačekate malo – da se pokažu u pravom svetlu. A zauzeti i dalje variraju i sa osećanjima i sa raspoloženjima.

Posao

Em ste vi preuzeli dosta zahtevnih obaveza na sebe, em saradnici pokazuju tendenciju da vam donose još posla. S jedne strane, ovo će se svakako pozitivno odraziti na vaše finansije – ali sa druge – itekako je otvoren prostor za greške i brljotine koje ćete posle morati da ispravljate. Nemojte se pretovarivati poslom, nećete moći da se izborite sa tim. Važne informacije vam dolaze u drugom delu sedmice – moguće o nečemu što vam je od velike važnosti a od čega ste već mislili da ćete morati da odustanete.

Zdravlje

Osetljivo grlo, hormoni, žlezde, mogući problemi sa kožom.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Bilo bi dobro da obroci budu češći a manji, da uvedete obavezno sveže voće i povrće i da izbacite  testa i slatkiše. Odgovarale bi vam naročito cvekla, spanać, zelena salata, sremuš.

Ljubav

Merkur možda jeste krenuo direktno u vašem polju partnerstava, ali voljena osoba i vi imate još podugačak put pred sobom – rešavanje problema možda jeste pokrenuto, ali daleko od toga da je završeno. Sada je vrlo bitno koliko ćete i druga strana i vi uložiti truda u ispravljanje grešaka i rešavanje nečega što vas je kočilo, sputavalo, donosilo nemir u odnos. Razgovarati morate i to što otvorenije – jer to je preduslov da se nešto popravi. Ukoliko to uopšte želite. Slobodne Škorpije – kontakt Venere i Urana može da vas iznenadi kroz značajan susret ili poznanstvo sa osobom koja će vas probuditi i pokrenuti.

Posao

I u saradničkim odnosima je potrebno mnogo toga rešiti i ispraviti – intenzivnije se takvim situacijama bavite od polovine nedelje jer prostor za pozitivna rešenja postoji. Generalno gledano – u poslu malo lutate ovih dana – dok sa jedne strane dolaze nove ideje i poslovne prilike, sa druge – ne uspevate da se paralelno borite na dva fronta – starom i novom, pa će sve ići sporije od vaših očekivanja. Kada su finansije u pitanju – neke mogućnosti će vam se otvoriti i ovim delom ćete biti zadovoljni.

Zdravlje

Pojačana nervoza i osetljivost na stres. Mogućnost povreda.

 

STRELAC

Hrana

Postoji mogućnost alergije na neku od namirnica. Potrudite se da dobro operete voće i povrće i da meso bude na pravi način termički obrađeno. I da – mogli biste da konzumirate više ribe.

Ljubav

Vaša je energija ovih dana odlična kao i raspoloženje i uspevaćete da odnos sa voljenom osobom ide nekim finim tokom, i pored povremenih „distrakcija“ od strane dragog vam bića. Partner i dalje nije „sav svoj“, previše je opterećen kojekakvim privatnim ili poslovnim situacijama i malo će moći da doprinese vašem odnosu. No, zato ste tu vi – da donesete dašak fine energije, aktivnosti i raspoloženja. Slobodni Strelčevi – sijate, blistate, privlačite pažnju. Emotivnih prilika, uživanja, druženja i zabave svakako ima ovih dana, kao i novih interesantnih lica oko vas. No, kod nekih – prošlost je još uvek primarna stavka.

Posao

Dobru energiju ćete svakako preneti i u posao, ali to ne znači da će vam kolege odgovoriti na isti način. Taj poslovni segment trenutno koči. Odnosi u radnom okruženju su povremeno napeti, ima dosta tehničkih problema ili teškoća sa papirologijom i u dogovorima a i obim obaveza se intenzivno povećava. Sa svim ovim vi ćete uspevati da izađete na kraj, samo će vas mentalno umarati. Manji pomaci po svim pitanjima koja ste pokrenuli u prethodnom periodu, ali još je potrebno vremena da se sve završi.

Zdravlje

Nikako da se rešite neke hronične zdravstvene problematike. Oscilacije energije.

 





JARAC

Hrana

Dobar je momenat da preispitate način ishrane. Ili vam neke namirnice ne prijaju, ili nešto radite pogrešno, pošto ste često bez energije i umorni. Pokušajte da vam obroci budu raznovrsniji.

Ljubav

Ulazite u ovu nedelju u nekom raskoraku sa voljenom osobom. Atmosfera je zategnuta, možda i nepotrebno – jer kao da se i jedno i drugo čvrsto držite svojih  principa i stavova i ne želite da popustite. Već tamo negde od utorka ili srede oboje ćete spustiti gard i pokušati da racionalno i zdravorazumski rešite trenutnu situaciju. I više je nego izvesno da ćete uspeti u tome. Šta više, baš taj drugi deo nedelje može doneti neka fina dešavanja i pozitivna iznenađenja. Slobodni Jarčevi – sem prošlosti koja je tu, kontakt Venere i Urana u vašem polju ljubavi i uživanja obećava zanimljiva dešavanja i uzbuđenja.

Posao

I po pitanju posla i finansija, sam početak nedelje baš i nije obećavajuć. Ili odmah trošak i izdatak ili odmah problem u komunikaciji sa kolegom, problem sa dokumentacijom, komplikovanje. Možda okolnosti nisu na vašoj strani i sigurno je da vam donose nervozu (pogotovo ako ste se tek vratili sa odmora i sačekao vas je haos na poslu), ali vrlo brzo ćete se vi konsolidovati i organizovati, to jest – baciti se na sređivanje svega onoga što je došlo na dnevni red. Neočekivani priliv u drugom delu nedelje.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Sklonost alergijama i prehladama.

 

VODOLIJA

Hrana

Čas ste bez apetita, čas hrana nestaje ispred vas. Na sve ovo, morate voditi računa i o kvalitetu namirnica, da ne pokvarite stomak ili ne dobijete neku alergijsku reakciju…

Ljubav

Partnerska i vaša planeta su u dobrom kontaktu i kao na prvi pogled ne bi trebalo da bude loša energija između vas dvoje. No, na drugi pogled – to baš i nije tako. Možda se vas dvoje dobro slažete, ali i u vašem odnosu i oko vas postoji mnogo toga nesređenog, mnogo pritisaka, nezadovoljstva, mnogo tema koje treba rešavati a koje su prilično zahtevne. Najbolje je da se borite i rešavate sve zajednički, nemojte dozvoliti da vas ovakve situacije i ovakav period odvajaju. Slobodne Vodolije – pokrenuli ste se, ali fizički. Mentalno i emotivno, još uvek ste prilično zakočeni i blokirani. Nekih posebnih rešenja za ovu situaciju nema – Saturn u vašem znaku traži čekanje i strpljenje, bilo da je u pitanju prošlost ili nove ljubavi.

Posao

To što ste se pokrenuli mnogo će se većim delom odraziti kroz poslovni segment. Takođe, kroz neke vaše ideje i planove koje ćete sada početi da gurate napred. Neki od vas su već pokrenuli nešto novo ili će se to dogoditi u ovoj nedelji, ta promena će vam prijati, dašak sveže energije i razbijanje rutine. Što se komunikacije, dogovora, obaveza i papiroloških pitanja tiče – mnogo toga će krenuti ka rešavanju, ali lagano. Ne nervirajte se što ne ide onako kako ste vi planirali i ne odustajte od svojih ciljeva.

Zdravlje

Oscilacije u energiji i raspoloženju će i dalje biti prisutne. Ipak, lakša je sedmica pred vama.

 

RIBE

Hrana

Energija je u usponu, pa je samim tim i apetit porastao. Počeli ste da se osećate bolje, poletnije, pa je svaki zalogaj slađi i ukusniji. Zato bi bilo dobro fizički se više aktivirati, da se « viškovi » ne lepe za vas.

Ljubav

Prošla nedelja je bila vrlo komplikovana za Ribe i njihov odnos sa voljenom osobom. Kod nekih od vas moguće je da je došlo do ćutanja, zastoja, čak i do trenutnog prekida, pauze. Od polovine nedelje možemo da pričamo o potencijalnom sređivanju, ali to će ići sporo. Preispitajte se šta su vaše greške  – i sagledajte šta možete uraditi po tom pitanju. U svakom slučaju – sada je potrebno što više raditi na komunikaciji sa voljenom osobom. Slobodne Ribe – slučajan susret, kontakt sa nekim preko društvenih mreža, novo poznanstvo – vrata ljubavi se u ovoj nedelji otvaraju, ali na čudan i neuobičajen način.

Posao

U kontaktu ste sa teškim osobama, zahtevnim. I iste takve su vaše obaveze u ovoj nedelji. Dosta toga se svalilo na vas, odgovornost koju možda niste očekivali ili veća od one kojoj ste se nadali. Koliko god da su ovo zahtevni dani i crpe vam energiju – oni su istovremeno i mogućnost da pokažete sve svoje poslovne sposobnosti, a njih je podosta. Ne strahujte od grešaka, one su normalne i uobičajene u svakom poslu a sada se i lako daju ispraviti. Imajte više vere u sebe i pokažite zaista ono što znate.

Zdravlje

Reumatski bolovi, osetljivost disajnih puteva, oscilacije pritiska.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venera sa papilotnom

Povezane vesti:


>