Zadruga

Parovi

Miljana Kulić dobila zabranu ulaska u Bosnu, a upravo je krenula u Tursku!

Bosa Čolić, nema mira od bivše devojke njenog sina, koja ne prestaje sa pretnjama iako je već pod istragom policije. Miljana Kulić dobila zabranu ulaska u Bosnu, a upravo je krenula u Tursku!

Miljana Kulić dobila zabranu ulaska u Bosnu, a upravo je krenula u Tursku! Screenshoot/Instagram
"Ja ne znam šta drugo da radim nego da sve te snimke i poruke nosim u policiju, što i radim. Čak mi je napisala da se ne plaši policije jer ima napismeno da nije normalna. Pa, onda neka je strpaju u ludnicu! Kaže, dobiće samo naredbu da bude kod kuće i da se jednom mesečno javlja lekaru! E to je najveći problem! To što Miljana svesno sve radi i zna da ne može da snosi posledice! 

Prošli put mi je pisala sa telefona nekog čoveka koji drži restoran u Šimanovcima. Odmah je policija ušli u trag vlasniku broja. On se mučenik izvinjava, uvukla ga je u celu priču, ali i on će morati da se pojavi na sudu. Znam da će Miljana dobiti zabranu ulaska u Bosnu, a kad Lazar izađe iz rijalitija tražićemo i zabranu prilaska. I za nju i za Bebicu. Videli ste onda sve radi kako Miljana kaže", priča Bosa Čolić.

"Ona Marija za svačije dete govori kakvo je i svi su najgori samo je njena Miljana dobra. Što je ne vodi na lečenje? Neće da pomogne detetu jer zna da posle ova neće biti zanimljiva u rijalitiju, i da neće imati pare. Šta sve nisu izrekle o nama, pa to ni Sava ni Dunav ne mogu da operu, ali njima na čast i na dušu. Ja dete kao da nisam poslala u rijaliti nego na ratište, jedva je izvukao živu glavu od nje."

Pogledajte Miljanin odlazak u Tursku:


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>