Svet

Region

Džoni Dep i Amber Herd : Sve gadosti sa suđenja!

Džoni Dep i Amber Herd sude se već šest nedelja. Zlostavljanje čašom, vršenje nužde na krevetu, morbidne poruke... Ovo su gadosti sa suđenja!

Džoni Dep i Amber Herd : Sve gadosti sa suđenja! Screenshoot/Instagram
Džoni Dep  i njegova bivša supruga Amber Herd šokiraju javnost već neko vreme.

Sud u Virdžiniji saopštio je zvaničnu presudu. Svetski mediji prvo su preneli da Dep nije kriv, a posle je rešeno da i Dep treba da plati zbog klevete u ovom slučaju.


Porota je zaključila da bi Dep trebalo da dobije deset miliona dolara nadoknade štete i pet miliona dolara kaznene štete, ali je sudija rekao da državni zakon ograničava kaznenu odštetu na 350.000 dolara, što znači da je Depu dodeljeno 10,35 miliona dolara. Kako je još odlučeno, Amber Herd će dobiti dva miliona dolara na ime kompenzacije štete, koliko je tražila u protivtužbi. Dep će na kraju biti dobar čak osam miliona i 350 hiljada dolara.


Neki od dokaza na sudu su fotografije u kojima Džoni Dep toči, kako je advokatica Amber Herd opisala, "mega čašu crnog vina" dok razbija svoju kuhinju i fotografije izmeta na krevetu za koje je tvrdio da su Amberina "zaostavština". 

Džoni Dep pijan razbija kuhinju

Amber Herd "na kvarno" je snimila kako njen bivši muž u pijanom stanju razbija kuhinjske ormariće, udara u zid i govori:

 - Majku ti j****m!

Dep je samo malo ublažio navode svoje žene rekavši:

- Mega čašu! Nalio sam sebi veliku čašu vina. Mislio sam da je potrebno. Očigledno je da sam se loše proveo. Ne znam šta bih rekao, ali to što je vaša štićenica nezakonito snimila sasvim se uklapa u ostale fotografije i snimke.

Pokušala je to da sakrije od mene i na kraju se smejala. To je najzanimljiviji deo.

Ko je imao veliku nuždu u krevetu Džonija Depa i Amber Herd?

Najbizarniji trenutak na suđenju ikada desio se kada je Džoni Dep optužio Amber Herd da je obavila veliku nuždu u njihovom krevetu 2016. godine. Prema glumčevim navodima, to je bila neumesna šala zbog toga što je zakasnio dva sata na rođendansku žurku svoje tadašnje supruge.

Fotografije ove gadosti dostavljene su na uvid sudiji i poroti.

Herd je nekoliko puta ovo demantovala rekavši da je izmet "delo" jednog od njihovih jorkširskih terijera po imenu Bu, za koga je rekla da je "jeo Džonijevu travu kao štene i da je zato imao doživotni problem sa kontrolom creva".

- Pre svega, mislim da to nije smešno. To ne radi odrasla žena... To je odvratno - izjavila je glumica.

Depov šofer, Starling Dženkins, međutim, ranije je na sudu rekao da mu je Herdova priznala da je "šala pošla naopako“.


Sve oči uprte u Džonijevu advokaticu Kamilu Vaskez

Advokatica Kamil Vaskez proglašena je pravom zvezdom suđenja nakon unakrsnog ispitivanja Herd.

Kamil je tvrdila da je Amber lažirala povrede koje joj je navodno naneo Dep.

Čak se spekulisalo da su Vaskez i Dep u vezi zbog čestih zagrljaja koje smo mogli da vidimo.

Četvorominutno svedočenje Kejt Mos

Važan argument u iskazima Amber Herd bilo je navodno nasilničko panašenje koje je Dep iskazivao prema bivšim partnerkama.

 Kako se navodilo, Džoni je gurnuo svoju bivšu devojku Kejt Mos niz stepenice tokom odmora na Jamajci davnih devedesetih. 

 Dep je u svoju odbranu rekao da nikada nije gurnuo niz stepenice, naglasivši da se saplela i pala, a da je on pokušao da joj pomogne.

Telohranitelj Džonija Depa imao 5 minuta slave

Malkom Konoli, telohranitelj Džonija Depa, bio je novi svedok u slučaju, a advokat njegove bivše devojke ga je pitao, ni manje, ni više, nego o uriniranju glumca i njegovom polnom organu tokom boravka u Australiji 2015. godine, dok je Dep snimao peti nastavak franšize "Pirati sa Kariba".

- Gospodin Dep je izvadio penis, zar ne? - upitao je advokat i ostavio sve u šoku, jer nikome nije bilo jasno kako ovo pitanje može bilo čemu da koristi u brakorazvodnoj parnici, a Džoni Dep je prasnuo u smeh, pa spustio glavu na sto.

- Mislim da bih se setio da sam video penis gospodina Depa - rekao je telohranitelj Konoli.


Zlostavljanje flašom

Amber Herd se u jednom momentu slomila pred budnim okom javnosti dok je opisivala kako ju je Džoni Dep se*sualno napao flašom pića. Ovo svedočenje je njen tim advokata nazvao predstavom njenog života.

Navodni napad se dogodio u martu 2015. godine u Australiji u iznajmljenoj kući u kojoj je Džoni Dep živeo dok je snimao pomenuti 5. nastavak "Pirata sa Kariba".

Zanimljivo je i to da je ovo isti incident u kome je Džoni Dep odsekao prst, za šta je tvrdio da je Amber bacila flašu zbog koje je zadobio povrede, a ona je izjavila kako nije videla da je Depov vrh prsta odsečen.

- U nekom trenutku je bio na meni, vrištao je da me je**no mrzi i da sam mu uništila je**ni život“, ležala sam na radnoj ploči i držao me je za vrat. Gledam ga u oči i više ga ne vidim. Sve je bilo crno. Nikda nsam bila toliko uplašena u životu. Gledao je u mene. Pokušavala sam da doprem do njega, da na neki način kažem da sam to ja, pokušala sam da dođem do Džonija. Glava mi je udarala o zadnji deo šanka i nisam mogla da dišem. Sećam se da sam pokušala da ustanem da mu kažem da me je stvarno povredio. Nisam mogala da dišem. Nisam mogala da doprem do njega. Nisam mogla da ustanem - jecala je Amber.


Amberini prijatelji živeli su za džabe u penthausima Džonija Depa u Los Anđelesu

Među nekadašnjim prijateljima koji su se "očešali" o bogatsvo i slavu popularnog nekadašnjeg para bili su Rakel 'Roki' Penington, bivši muž Herderove Džošua Dru i Io Tilet Rajt, koji su priznali da su svi živeli u penthausima para besplatno i da nikada nisu bili svedoci fizičkog napada na Amber Herd.

Njena sestra, Enrikez, takođe je živela sa parom bez obaveze plaćanja stanarine.

Džoni Dep: Spalimo je

Džoni Dep je tokom svedočenja bio suočen i sa SMS porukom koju je poslao svom prijatelju Polu Betaniju.

- Spalimo je. Udavimo je pre nego što je spalimo. J**** ću je da se uverim da je mrtva - napisao je Dep, ali se branio da je to bila šala.


- To je samo citat Montija Pajtona iz skeča o spaljivanju veštica - branio se glumac, prenosi Blic Žena.


Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic Žena

Povezane vesti:


>