Zadruga

Parovi

Dalila stajala ispred policije braneći Filipa Cara!

Dalila stajala ispred policije braneći Filipa Cara! Tada je nastao još veći haos jer je policija provalila da se oboje igraju s njima, pa su policajci priveli i nju u stanicu.

Dalila stajala ispred policije braneći Filipa Cara! Screenshoot/Instagram




Dalila Mujić i Filip Car su priču u "Zadruzi 5" isplanirali mesec dana pre ulaska u rijaliti, a nakon proslave dogovora završili su u zatvoru zbog posedovanja kokaina, ekskluzivno saznaje Rijaliti.

Kontroverzni par koji je vezom pomerio granice rijaliti-programa na našim prostorima odavno je planirao ovo što mi mesecima gledamo na TV Pink. Dopadanje i kuckanje među njima počelo je pre samog početka pete sezone preko Instagrama. Njoj se Hrvat svideo kada ga je gledala na malim ekranima. Poruke su u početku bile bezazlene, ona se raspitivala kako se on snalazi u spoljnom svetu, a onda su, malo-pomalo, počeli da se muvaju i ugovaraju viđanje pre početka "Zadruge 5" i to sve njenom tadašnjem mužu Dejanu Dragojeviću iza leđa.

- Iako svi misle da su se Dalila i Filip Car prvi put sreli na imanju u Šimanovcima i nikada pre nisu imali kontakt, to nije istina. Hemija među njima nije planula tada, već nekoliko meseci pre početka pete sezone "Zadruge", u koju su oboje bili pozvani. Ona u paru s tadašnjim mužem Dejanom, on s tadašnjom devojkom Majom Marinković. Dalila je, gledajući ga na TV, odlepila za njim, osetila je neku strast samo od pogleda i pomisli na njega. Počela je da mu šalje poruke, ali bezazlene, bez pretenzija i naznaka da nešto može da bude. Glumila je udatu, vernu ženu. 





Car je vragolast, pa je prvi započeo muvanje i osvajanje neosvojive tvrđave. I dok je Deki kod kuće u Šepku igrao igrice i bio u svom svetu, njegova ženica je ugovarala vikend s Filipom. Kako joj je on sve verovao i kleo se u njenu vernost, nije bilo razloga za brigu da će biti provaljena ili da će Dejan pomisliti da se dešava nešto sumnjivo i čudno - počinje izvor blizak rijaliti-paru koji iz dana u dan sve više šokira domaću javnost skandaloznim ponašanjem.


- Dogovor je pao da Dalila dođe negde u Hrvatsku, negde na more, gde može da opravda Dejanu da je išla da odmori mozak i da malo snima za Instagram i Jutjub. Naime, njih dvoje su se sastali u Rovinju, samo sam ja znala. Ja sam Dalili bila alibi. Dalila je planirala da ostane dva dana, ali je ostala četiri jer su je jedno veče priveli s Filipom, koji je kod sebe imao kokain. Bili su prvo na večeri, a zatim su otišli u neki klub. Tamo je ušla policiji i verovatno imala dojavu da Car kod sebe ima drogu, pa su ga pretresli i našli paketić kokaina. 

On se ponašao kao najveća žena. Počeo je da kuka, paniči i da se znoji. "Ovo nije moje. Ne znam o čemu se radi. Neko mi je podmetnuo. Nisam kriv, neću u zatvor. Ovo čak nikada nisam ni probao. Molim vas, nemojte da me hapsite", jadikovao je on. 

Ceo klub je gledao kako ga trkeljišu i skidaju u gaće da vide da li ima još nešto kod sebe. Dalila je bila pripita, pa nije bila mnogo šokirana, ali je bila hrabra. Rešila je da stane ispred policije i sačuva simpatiju od ruke zakona - nastavlja izvor blizak starleti iz "Zadruge" koji nam otkriva kakva se drama odigrala i kako su oboje završili u pritvoru u Rovinju:







- Dalila je ispala neviđeno glupa, ishitrena i impulsivna. Misleći da će da ga spase jer ona nije državljanin Hrvatske, Dalila je rekla da je taj paketić kokaina njen, da nije njegova droga i da je ona tu količinu ponela za sebe: "To je moje, ne dirajte njega. On nije ništa kriv, lepo vam je rekao da kokain nije njegov. Ja sam to donela da se uradim. Ne prodajem, samo je za moju upotrebu. Nisam iz Hrvatske". Stajala je ispred Cara i policije, braneći ga. Tada je nastao još veći haos jer je policija provalila da se oboje igraju s njima, pa su policajci priveli i nju u stanicu. 

Nakon što su prespavali jedno veče u pritvoru pušteni su da se brane sa slobode. Dalila je Dejanu morala da objašnjava što se nije javljala cele noći jer je sve digao na noge da je nađu. Car je otišao na svoju stranu, a ona kod muža. Naravno, on nije provalio ništa. Car i Dalila nikada više nisu pričali o tome. Vidite da se i u rijalitiju prave blesavi. Ipak, strast nije izbledela i oni su se smuvali. Pitanje je dana kada će tokom neke od užasnih svađa da progovore da se znaju od pre i da su zajedno hapšeni.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>