Style

Ljubav

Koje je boje vaša aura na osnovu karakteristika horoskopskog znaka!

Da li znate koje je boje vaša aura? Uglavnom se nijansa aure menja na osnovu našeg raspoloženja i energije, ali prema astrolozima i na osnovu karakteristika horoskopskog znaka.

Koje je boje vaša aura na osnovu karakteristika horoskopskog znaka! Svet Plus
Ovan - Vaša aura bi mogla biti crvena, baš kao i vaša planeta Mars. U sebi nosite mnogo aktivne energije, snage i strasti (a ponekad i besa).

Bik - Vaša aura može biti zelena jer volite prirodu i puni ste saosećanja i isceljujuće energije.

Blizanci - Vaša aura je živahno narandžaste boje - vi ste lagana i razigrana osoba koja je strastvena u onome što radi svaki dan.

Rak - Vaša aura bi mogla biti plava jer ste izuzetno velikodušna i emotivna osoba koja je veoma intuitivna i voli da pomaže drugima.


Lav - Vaša boja aure je žuta kao Sunce. Kada uđete u prostor, izdvajate se i znate kako da razveselite sve oko sebe. Puni ste optimistične energije.


Devica - Vaša aura bi mogla biti tirkizna jer ste veoma mirni, uticajni, organizovani, intelektualni, prizemni i samodovoljni.Vaga - Vaša aura je bela jer ste posvećeni miru, pravdi i poverenju.

Škorpija - Vaša aura je indigo ljubičasta jer ste misteriozni i predstavljate intenzivne emocije, mudrost, osetljivost i intuiciju.

Strelac - Vaša boja bi mogla biti žuto-crvenih tonova, jer vam je potrebna živost, strast u životu i izuzetno ste optimistični.

Jarac - Vaša aura je smeđih nijansi jer ste snažno povezani sa zemljom, prirodom i životinjama, stabilni ste.

Vodolija - Vaša aura je kombinacija različitih boja jer ste kreativna duša sa isceljujućom energijom i puni ste ambicija.

Riba - Vaša aura je nežno ljubičasta jer ste sanjar, uživate u nežnosti i vizionarske ste prirode.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>