Region

Svet

Pevačica Aleksandra Mladenović zaprošena!

Pevačica Aleksandra Mladenović je zaprošena na nastupu! Dobila je ružu i prsten ali je ipak rekla "NE"! 

Pevačica Aleksandra Mladenović zaprošena! Screenshoot/Instagram
Aleksandra Mladenović jedna je od najangažovaniji mladih pevačica na estradi. Na njenim nastupima je uvek dobre pesme zabave, ali i poneka prosidba. Međutim, ono što svakako nije očekivala jeste da će ona biti prošena.


Iako je emotivno ispunjena, to njenim obožavateljima ne predstavlja problem da joj udele kompliment, poklone ružu, ali i da je daruju prstenom.


Dok je pevala, dečko iz prvog reda joj je prišao, dao najpre ružu, a potom je pitao da se uda za njega, a njen odgovor je rastužio.

- Ja neću da se udam. Hvala ti na ponudi svakako - rekla je Aleksandra kroz smeh.

- Ne, neee, neee - govorili su prijatelji momka koji je prosio Mladenovćevu.Brojne su situacije, ponude, zanimljivi pokloni, koje estradnjaci dobijaju prilikom nastupa, a ovaj će biti sigurno jedan od onih koji će se prepričavati.Podsetimo, Aleksandra je nedavno priznala da se ona i Isak Šabanović vole više nego ikad, ali da o zajedničkom životu još ne razmišljaju.

Viđamo se, čujemo se svakodnevno, ali poslovne obaveze ne mogu da čekaju. Naravno da ne zahladne odnosi, volimo se više nego ikada. Nema ljubomore, on je siguran u moju ljubav. Nije ovo veza na daljinu, mi smo skoro svaki dan zajedno, ali imamo i nastupe.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>