Zadruga

Parovi

Miljana Kulić ide na operaciju! Evo zašto je završila u bolnici!

Miljana Kulić ide na operaciju jer konačno želi da smrša. Otkrila je i istinu o trudnoći u rijalitiju, a evo zašto je završila u bolnici!

Miljana Kulić ide na operaciju! Evo zašto je završila u bolnici! Screenshoot/Instagram

Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz "Zadruge 5" i uživa na slobodi sa dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom i sinom Željkom.

Bivša zadrugarka ne želi prinovu i priprema se da otputuje u Tursku gde će otići na operaciju smanjenja želuca.


- Trenutno ne želim da rađam decu, jer hoću da idem na operaciju želuca. Dobila sam ponude od nekoliko bolnica u Turskoj i odlučila sam se za najbolju kliniku. Idemo sledeće nedelje za Tursku kako bih se operisala jer želim konačno da smršam - rekla je Miljana za Informer, a iako se mnogo spekulisalo o njenoj trudnoći, sada je otkrila istinu.

- Nisam bila trudna, imala sam hormonski poremećaj zbog operacija. Na kraju sam dobila i odliv, pa sam završiila u bolnici.


Miljana Kulić priznala da je pre tri dana bila na kiretaži! (VIDEO)


Spomenula je i Darka Lazića, koji je, gle čuda, imao operaciju želuca.

- Meni se Darko sviđao kada sam bila mala. Sada ga ne posmatram na taj način. Bebica je uvek tu sa mnom kada pričam sa Darkom. Pitala sam ga o operaciji, a pričali smo i o nekom poslu koji hoću da pokrenem. Reč je o ozbiljnom biznisu od kog ću lepo zarađivati - tvrdi Kulićeva, koja se kaje zbog odnosa sa Zolom u rijalitiju.


- Shvatila sam da je Bebica pravi za mene. Ne znam šta je bilo sa mnom kada sam pristala da ponovo budem sa Zolom. Ja njega ne mogu očima da gledam. Jako sam pogrešila što sam sebi to dozvolila. Više nikada neću da se mirim sa njim! On je nagovoren da radi neke stvari sa mnom, da pravi budalu od mene - ističe Kulićeva, i dodaje da joj je Bebica sve oprostio:- Oprostio mi je sve što sam radila sa Zolom jer je video da mi nije bilo dobro, da sam bila emotivno nestabilna. Ipak sam sa Zolom bila više od tri godine, mislila sam da ga volim, ali on mi je samo navika. Smatra da to nisam radila iz ljubavi, već zbog emotivne nestabinosti. Bebica mi je sve oprostio, ali ja sama sebi nisam oprostila.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>