Region

Svet

Region

Serija Klan sezona 2: Otmice bogataša i političkih neistomišljenika!

Serija "Klan" sezona 2, očekuje nas ove godine! Šok i Paša sve krupnijim koracima napreduju u kriminalnoj hijerarhiji prestonice, a ovoga puta imaju novi izvor prihoda – otmice bogataša i političkih neistomišljenika.

Serija Klan sezona 2: Otmice bogataša i političkih neistomišljenika! Screenshoot/Instagram




Serija "Klan" isplanirana je kao trilogija od po osam epizoda po sezona, trenutno je u montaži svoje druge sezone. Prvu sezonu smo gledali u decembru 2020. godine, a za drugu sezonu ćemo morati da sačekamo jesen. Uskoro se završava televizijska sezona i imaćemo letnju pauzu, nakon čega nas očekuju nove premijere od septembra.


Iako nije utvrđen tačan datum premijere druge sezone, a za sada je plan da novih 8 epizoda serije Klan, u režiji Slobodana Skerlića, budu emitovane na jesen, kako je izjavio generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić.

U drugoj sezoni Klana, Šok i Paša sve krupnijim koracima napreduju u kriminalnoj hijerarhiji prestonice, a ovoga puta imaju novi izvor prihoda – otmice bogataša i političkih neistomišljenika.


Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaju svoj novi “poslovni model“ u čemu im pomažu saučesnici iz policije, zdravstva, kao i namerni i slučajni jataci, i članovi njihovih porodica.







Pored glavnih glumaca Aleksandra Dimitrijevića i Nedima Nezirovića, u nastavku “Klana” ćemo opet gledati i Vladimira Кovačevića, Nenad J. Popovića, Mladena Sovilja, Ivana Zarića, Feđu Štukana, Uroša Jovčića, Miloša Petrovića Trojpeca.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV projekta.

Kada krimi grupe zarate zbog novca, pojedince jedino spasava stvaranje „Klana“.


Pokazali smo život tih ljudi iz tog posla, kako oni funkcionišu. Kakav je njihov dan, bez ikakvog ulepšavanja i bez ikakvog nadograđivanja i romantizovanja te priče i bez toga da klinci budu u fazonu hajde da se ugledamo na njih. I Šok i Paša i ceo klan sigurno nisu neko na koga se treba ugledati“, kaže glumac Aleksandar Dimitrijević.


Motivisani novcem i prestižom vođe klana – Šok i Paša usavršavaju svoje poslove. U drugom delu upoznajemo njihove slučajne i namerne saučesnike, ali i nove izvore zarade – otmice bogataša.







„Mislim da će biti puno iznenađenja i što se tiče situacije i samih likova. Mislim da do sad nismo imali priliku da vidimo da se toj vrlo poznatoj temi pristupilo na ovakav način i to je mene kao glumca izazvalo. U ovoj postavci nema glorifikacije takvog života i to je najveći kvalitet ovog scenarija i ove serije“, navodi Nenad Nezirović, koji glumi popularnog Pašu.



Glumac Aleksandar Dimitrijević, koji igra lik Šoka, se osvrnuo na postojeće likove u ovom ostvarenju, ali i da će biti i novih:

Ti likovi su bogatiji mnogo i šira je lepeza događaja, emocija, stvari koje se dešavaju ljudima… Naravno, ima i novih likova. Malo će poslovi biti ozbiljniji – rekao je Dimitrijević gostujući na televiziji K1.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>