Ostalo

Smeno

Tajni kod svakog znaka Zodijaka prikazuje suštinu!

Astrolozi kažu da svaki znak Zodijaka ima svoj tajni "kod", jednu reč koja prikazuje celu njegovu suštinu! Sigurno imate prijatelje, članove porodice, partnere u različitim znakovima horoskopa i kada bi vas pitali kako da svakog od njih opišete jednom rečju, da li biste mogli?

Tajni kod svakog znaka Zodijaka prikazuje suštinu! Svet Plus
Saznajte koja je to reč za svaki znak Zodijaka i koje su glavne osobine svakog horoskopskog znaka...

Ovan - NAJBOLJI
Ovnovi vole da se takmiče i pobeđuju. Važno im je da budu viši, pametniji, jači, bogatiji i lepši – jednom rečju najbolji... Ako ne znate kako da ugodite  jednom Ovnu – samo ga češće podsećajte da je najbolji.

Bik - POUZDAN
Bikovi ne vole da preuzimaju nepotrebne rizike. Teže stabilnosti, od najmilijih očekuju podršku, a i sami su veoma odani i pouzdani prijatelji, na koje uvek možete da se oslonite.

Blizanci - ZANIMLJIVI
Blizanci su veoma radoznali. Otvoreni su za nova znanja, nova poznanstva i nova iskustva. Vole da impresioniraju druge, pa se trude da svima budu zanimljiv sagovornik.


Rak - BEZBEDAN
Rakovi se često smatraju sumnjičavim, ali u stvari imaju samo veoma razvijenu intuiciju. Nikada neće doneti odluku osim ako ne budu uvereni da je to bezbedno za njih.


Lav - JEDINSTVEN
Ako uporedite Lava sa bilo kim, on će poludeti! On je jedinstven i van poređenja. Važno mu je da bude izuzetan u očima voljene osobe. Za njega je najbolji kompliment ako se kaže da je jedinstven i neponovljiv!


Devica - PRECIZNA
Device igraju po pravilima, one moraju da znaju da su njihovi postupci ispravni, logični, racionalni i hirurški precizni. Device se plaše grešaka. Muškarcu Devici je potrebno stalno uveravanje da radi pravu stvar, da je praktičan.


Vaga - LEPA
Vage vole da vide lepotu u svemu. Prelepa slika, lepa devojka, šarmantan momak! Muškarce Vage treba da pohvalite zbog sposobnosti da budu džentlmeni, a devojkama kažite da su graciozne i prefinjene.

Škorpija - MOĆNA
Škorpije ne znaju ništa da rade napola. Bezglavo uranjaju u emocije i predaju se cilju bez razmišljanja. One su asertivne i energične osobe kojima je potrebna pohvala njihove moći.

Strelac - AUTORITATIVAN
Strelcu je autoritet potreban ne zbog moći, već zbog poštovanja u društvu. Vole kada ih ljudi pitaju za savet, a nastoje da se usavršavaju kako bi postali mentori drugima. Najbolji kompliment je kada ga doživite kao autoritet.


Jarac - PRIZNAT
Jarčevima je veoma važno priznanje. Žele da se osećaju kao da rade nešto značajno i vredno. Vole poštovanje i nastoje da zauzmu položaj u društvu, često za to kupujući "statusne" stvari: skup automobil, sat itd.

Vodolija - ORIGINALNA
Vodolije su veoma kreativne i znaju da sagledaju stvari iz drugog ugla. Oni vide rešenja tamo gde drugi vide samo propast. Vole da se izdvajaju iz gomile, reč "original" s pravom pripada Vodolijama.

Ribe - ZANESENE
Ribe imaju kreativnu prirodu i suptilan mentalni sklop. Sposobne su za bezuslovnu ljubav, kategorički ne žele da skinu ružičaste naočare. Veruju da ništa nije nemoguće, neprestano su zanesene.
 

Mesečni horoskop za JUN: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za JUN: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo


>