Lepota

Ljubav

Najbolje frizure za dame u 40-im godinama!

Pred vama su najbolje frizure za dame u 40-im godinama! To je zlatno doba jer u tom periodu dostižete punu svest o svom stilu i izgledu. Kosa prati ovu evoluciju, sa oslanjanjem na prirodu. 

Najbolje frizure za dame u 40-im godinama! Screenshoot/Instagram/samchapman





Došao je trenutak za divlje kovrdže, opuštene talase, prirodne boje, razbarušene šiške, te pomalo muževne kratke frizure koje se su tako šik!

Ovog proleća, dame u 40-im glasaju za istanjenu kosu, zanimljive frizure i bogatu teksturu, a pregled najboljih primera očekuje vas u narednih nekoliko minuta.



Glamurozna kratka kosa

Mnoge žene osećaju potrebu da odustanu od borbe sa dugom kosom, te šansu pruže kratkoj, ali glamuroznoj. Ukoliko ste među njima, savet je da se usredsredite na mekane i zaobljene forme koje prate oblik glave, tako da vrhovi budu duži kako biste mogli i drugačije da stilizujete kosu. Ove sezone, asimetrija je u trendu i morate je isprobati!








Valoviti i razbarušeni bob

Kada govorimo o razdeljku na stranu, bob frizura donosi najveći volumen. Varijanta koja je nešto kraća pozadi je sjajna, pogotovo na već gustoj kosi koja će na ovaj način dobiti još više teksture i moći lakše da se razbaruši.








Paž sa razdeljkom na sredini

Ovakav razdeljak naglašava oblik frizure, dok su krajevi isfenirani ka unutra kako bi se naglasila uglađenost. Vrlo elegantna frizura za dame ravne kose, koje žele glamurozan izgled.








Tršava kosa

Dosta je negiranja svoje prirode – vreme je da oslobodite razuzdane kovrdže i talase! S druge strane, danas postoji mnogo proizvoda za negu čak i najzahtevnije kose, ali i mnogi stručnjaci iz sveta lepote koji dele svoje znanje kako bi žene postigle volumen i formu koju žele. Dakle, vreme je da pegli za kosu kažete zbogom i probudite lavicu u sebi!








Šiške

Sjajan trik za prikrivanje finih bora na čelu, šiške su eliksir večne mladosti, pogotovo ako se nose mekane. Ovo je preporuka za sve dame koje imaju visoko čelo ili četvrtasto lice. U kombinaciji sa srednjom dužinom, izgledaćete ultra šik ovog proleća.







Stepenasta kosa

Sa 40 godina kosa može biti duga, ali kako bi zadržala svoju lepotu, stepenovanje je neophodno, posebno sa naglaskom na vrhove, kao 2000-ih. Ovakva frizura pruža volumen pri vrhu i unosi dozu lepršavosti. Tajna je u dobrom šišanju.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: City

Povezane vesti:


>