Region

Svet

Tamara Todevska: Pesma Savršen kroj! (VIDEO)

Pesma "Savršen kroj" Tamare Todevske novi je singl i spot nastao u produkciji "Fondacije Plan B" predstavljene javnosti prošle godine. 

Tamara Todevska: Pesma Savršen kroj! (VIDEO) Foto: Promo






Regionalna zvezda i jedna od najpoznatijih pevačica Severne Makedonije rado se odazvala pozivu fondacije, a pesmu su za nju radili Zoran Konević i Shridhar Solanki (muzika), Aleksandra Milutinović (tekst) i Vojislav Aralica (aranžman).

"Kad smo započeli rad na pesmi, nadali smo se da ćemo pronaći pevačicu koja će otpevati ovu dvooktavnu melodiju, što nije lako i mnogima je teško da postignu taj raspon. Voja mi je predložio Tamaru, koja je dodala i treću oktavu i sve nas je oborila s nogu divnim glasom i interpretacijom koja je na nivou svetskih standarda. Aleksandra Milutinović je sjajno osetila melodiju koju smo joj poslali i napisala tekst u koji svi vjerujemo. Jako sam ponosan što je ova pesma dobila tako divnu formu i što je Voja istu producirao do ovog nivoa. Lično volim balade malo više od pesama bržeg ritma tako da mi 'Savršen kroj' predstavlja veliko zadovoljstvo i često je slušam. Svima koji su zaslužni za nju, ogromno hvala", rekao je Konević.  
 
Ova emotivna ženska balada u vrhunskoj Tamarinoj interpretaciji sjajno se nadovezuje na prethodni singl "Vjetar" još jedne velike pevačice, Maye Sar. Rad "Fondacije Plan B" provobitno je predstavljen izlaskom singla "Zrno čarolije" u izvođenju poznatog rock pevača i frontmena grupe Van Gogh, Zvonimira Đukića Đuleta nakon čega su usledili singlovi "Zagledan" legendarnog Dragi Jelića te "Ti si moj brat" još jednog velikog rock pevača, Dejana Cukića.






Svi oni su deo Plana B, istoimenog albuma čiji se izlazak očekuje sredinom juna u izdanju Tesla Music i Croatia Records. Album "Plan B" okupio je nekoliko najvećih regionalnih muzičkih imena pa će tako svoje pesme uskoro predstaviti Dado Topić & Vlatko Stefanovski, Alen Islamović, Goran Šepa Gale (Kerber) i Dragan Jovanović Krle (Generacija 5).

 Instrumentalom "Thank You", Zoran Konević, autor muzike svih numera i aranžer Vojislav Aralica odali su počast jednom od najvećih svetskih rock muzičara, Davidu.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>