Region

Svet

Jelena Janković: Neko će debelo platiti razglednice

Skandal oko bljutavih nemačkih razglednica sa likom Jelene Janković toliko je uzburkao Švajcarsku, gde su se iste prodavale za dva franka, da se u celu priču uključila i VTA organizacija. Ženska teniska Asocijacija pokrenula je istragu u vezi sa tim ko je kriv za zloupotrebu imena naše igračice i njene slike, zatraživši sve detalje o nemačkom izdavaču „Modern tajms“ i lokalnom lancu kioska „Valora“.

Jelena Janković: Neko će debelo platiti razglednice"Jelena nije znala za ove razglednice, ali kada se sve pročulo zatražila je asistenciju od VTA tura, koji joj je momentalno izašao u susret!" navodi se u medijima iz zemlje satova i čokolade.

Istraga će ići u smeru otkrivanja ko tačno stoji iza nemačkog izdavača ovih 'duhovitih' razglednica, koje se po odvratnosti mogu teško meriti sa bilo čim što je skoro objavljeno. Kada se sazna adresa i odgovorna osoba, uslediće i višemilionska tužba, pretpostavljaju Švajcarci.

"Jankovićeva ima vremena da istera ovu stvar do kraja, jer trenutno trenira i sprema se za naredna takmičenja. Nije mogla da igra na turnirima zbog operacije oka i nemogućnosti da podigne formu na željeni nivo zbog manjka vremena u predsezoni, zato je bila prinuđena da sada uzme kratku pauzu i dotera igru i fizički se pripremi onako kako bi to ona želela." ističu u IMG agenciji koja predstavlja Srpkinju.

izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>