Zadruga

Parovi

Miljana i Bebica diskvalifikovani, a Bosa dobija pretnje! (VIDEO)

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani, a Zolina majka Bosa dobija pretnje! Strepela je za život svog sina, i istakla da je Miljani mesto u zatvoru ili ludnici. Sada se oglasio i Macanovićev rođak!

Miljana i Bebica diskvalifikovani, a Bosa dobija pretnje! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Nakon što je danima maltretirala bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani su iz ''Zadruge 5'' hitnom odlukom Velikog šefa.

Tim povodom se za Pink.rs oglasila Zolina majka, Bosa, koja je priznala da je strepela za život svog sina, i istakla da je Miljani mesto u zatvoru ili ludnici.

- Ne spavam noćima zbog budaletine koja svaki dan preti ubistvom... Svako jutro virim sa strahom u telefon šta ću pročitati i videti... Sad sam malo odahnula...Pre sat diskvalifikovana, a već je počela s pretnjama... Sigurno je uzela od nekoga telefon da mi preti. Užas! Ona je opasna po sve, a ne samo tamo u Zadruzi, ali ničija nije do zore sijala... Ima Boga... - otkrila je Zolina majka za Pink i priložila poruke, koje je, kako tvrdi, dobila od Miljane, čim je ona diskvalifikovana iz Zadruge.

- Poješće ti sina mrak. Biće ubijen. Naći ćeš ga u reci - pisalo je u porukama.


Miljana i Bebica će morati da platu kazne od po 50.000 evra, a rođak Nenada Macanovića (ime poznato redakciji)  je za Pink prokomentarisao aktuelna zbivanja i ovu diskvalifikaciju:


Da li je moguće da toliki psihopata budeš, da gađaš kamenom voditelja? Da li je moguće? Ja stvarno to ne razumem. A i onaj moj mentol, neverovatno... Meni je to neverovatno, ti sukobi sa novinarima, ti moraš da poštuješ njega (novinara), a ne on tebe, tako da se ponašaš... I odakle njima sada po 50.000 evra? Još ovaj mentol (Bebica) izjavio "Sedeću na granici pet sati i zaradiću te pare". On je priznao kriminal - počeo je priču, vidno potrešen, Macanovićev rođak.


Porodica diskvalifikovanog zadrugara je zgrožena njegovim ponašanjem.

Ono je neverovatno! Da li imate ikakvu vezu, ili produkcija ako ima neku vezu, da im sredi apartman u Lazi Lazareviću? To je za lečenje! To nije šala, to je štetno za ulicu. Ti ovu (Miljanu) sutra sretneš na ulici, bilo šta da prokomentarišeš, ti si nagrabusio! Čim je ona tamo uradila to, isto će da uradi i na ulici. NIsam mogao da verujem kad je kamenom kroz prozor udarila Milana. To je automatski za lečenje, ali zatvorsko lečenje i da odgovara za to što radi! I onaj (Macanović) udara Zolu. Zola igra igru i svaka mu čast! I on njega udara, pa normalno da će da se brani! Miljana mu pali garderobu i cepa... Čekaj bre, ko si ti da moje majice i šortseve cepaš - šokirano je u jednom dahu za Pink rekao Macanovićev rođak koji je zamolio da ostane anoniman.






Oglasio se i Milan Milošević


Miljana Kulić tokom sinoćnje emisije pogodila je kamenom voditelja Milana Miloševića. Nišlijka se pravdala kako je mislila da gađa bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, a ne voditelja.


- Žao mi je uvek kada neko bude diskvalifikovan zbog svojih postupaka, međutim ovog puta mi nije žao, jer je dotična pokušala mene lično da povredi, ni krivog, ni dužnog na radnom mestu. Toliko sam uvek imao razumevanja za nju i iskreno se nisam nadao da će kamenom pokušati da mi razbije glavu. Sva sreća pa sam ugledao da ide ka meni i okrenuo sam leđa, pa je kamen završio u predelu mojih bubrega. Advokat radi svoj posao, a ne smem ni da mislim šta je sve moglo da se desi. Ona je neposredno pred incident najavila da će nekoga ubiti i izgleda da sam ja bio meta, strašno. Ozbiljan stres  sam preživeo, ali sam se maksimalno potrudio da ostanem pribran i do kraja vodim emisiju, kako to uvek radim. Na hiljade poruka sam dobio, a najtužnije mi je bilo kada me majka pozvala.... - rekao je Milan za Pink.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>