Zadruga

Parovi

Miljana Kulić i Bebica nasrnuli na Zolu! (VIDEO)

Haos u ljubavnom trouglu! Miljana Kulić i Bebica nasrnuli na Lazara Ćolića Zolu!Kulićevoj se nije dopalo što je od strane publike izglasana za najnečasniju osobu!

Miljana Kulić i Bebica nasrnuli na Zolu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Miljana Kulić odlukom publike izglasana je za drugu najnečasniju osobu, a iako je menjala partnere imala se*sualne odnose sa njima naizmenično, kontroverzna zadrugarka nije shvatila zbog čega je ponela ovu nezavidnu titulu.

Upravo zbog toga ona je ušla u najpre verbalni, a potom i fizički okršaj sa Lazarom Čolićem Zolom na kog je kasnije nasrnuo i Nenad Macanović Bebica.


- Svi koji su glasali da sam nečasna, mogu da se napu*e ku*ca. Ja sam moralna gromada za većinu ovde, za osam godina sam imala tri partnera, jedino koga sam povredila ovde je Nenad.  Zola više neće spavati, rekao je da želi mir, ja ga ne komentarišem. Kada bi me pitao da ga prokomentarišem, ja bih rekla da nemam komentar. Posle kad dobije ku*ac, ima da plače i da kuka - vikala je Miljana.


-Ti si mene juče provocirala, danas isto kad si imala sa Mićom raspravu. Ja ne mogu da te ne navedem, kad si zavidna - rekao je Čolić.

- Kunem ti se, zagorčaću ti život, plakaćeš -  pretila je bivšem dečku Miljana Kulić.

- Možeš samo ku*cu da mi izdudlaš opet, kao što si na ostrvu, i da ti svr*im opet - uzvratio je Zola.


- Nenade, zadrži ga! - narednila je Miksi poslušnom Bebici

- Mamu ti j*bem ku*vinu - urlala je Miljana.

- Nema nečasnije od tebe, to te boli - poručio je Zola.

- Pomeri se, kad ti kažem - zapretio je Bebica Zoli na kojeg je potom nasrnuo i gađao ga svojom bubicom, ali vreme je Miljanine ljubavnike uspelo da obuzda.







 


 



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>